izgorio

Nakon sloma živaca Kanye West završio na psihijatriji

Lifestyle / Flash | 23. 11. 2016. u 14:25 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Rapper Kanye West (39) proteklih je dana iznenadno i bez objašnjenja prekinuo svoju svjetsku turneju, a uskoro je prisilno odvezen u jednu psihijatrijsku bolnicu.

Suprug Kim Kardashian (36) pati od akutne psihoze, a njegov osobni liječnik Michael Farzam zatražio je pomoć hitne službe kako bi se proslavljenog glazbenika žurno smjestilo u bolnicu, piše "TMZ".

Zbog iscrpljenosti (nedostatak sna), dehidriranosti i opće dezorijentiranosti, on je bio totalno izvan kontrole, kaže njegov doktor, a u kući svog fitnes trenera Harleyja Pasternaka, pokušao je fizički napasti jednog djelatnika. Prema američkim zakonima, u slučaju da se pojavi psihička rastrojenost kod pacijenta, koja može rezultirati izravnom opasnošću po druge, liječnik može zatražiti smještaj oboljeloga u psihijatrijsku bolnicu, bez pristanka samog pacijenta.

West je u bolnici prijavljen kao pacijent pod imenom „Jim Jones“, kako bi se izbjegao dodatni publicitet.

Trenutačno se nalazi u bolnici „UCLA Medical Center“, kako bi se podvrgnuo detaljnim pregledima. Nakon toga će biti odlučeno predstavlja li on opasnost za samog sebe i za druge osobe.

Čim je čula da joj je suprug završio u bolnici, Kim Kardashian je iz New Yorka odletjela u LA kako bi bila uz njega, a prema pisanju Peoplea, Kanye dobiva svu moguću potporu od nje i ostatka obitelji.

A navodno je veliku ulogu u njegovom slomu živaca odigralo to što je Kim opljačkana u Parizu. "Sve to je do pridonijelo njegovom stresu, iscrpljenosti i nedostatku sna", rekao je izvor.

Kanye je u bolnici zadržan na psihijatrijskom vještačenju nakon što se nenormalno ponašao. Kada je dovezen u bolnicu bio je stabilno. Liječnik mu je savjetovao da ostane zbog 'privremene psihoze' koju je pretrpio zbog dehidracije i iscrpljenosti. West je poslušao savjet liječnika pa je svojevoljno odlučio ostati hospitaliziran.

Izvor je za Entertainment Tonight ispričao da je njegovo luđačko ponašanje posljednjih tjedana kombinacija stresa, anksioznosti i paranoje zbog čega je jednostavno 'puknuo'.

Uz sve to i Kiminu pljačku, još jedan dodatni razlog za njegov slom živaca može biti i godišnjica smrti njegove majke Donde West, koja je preminula 10. studenog 2007.

Kim se trebala u New Yorku pojaviti na Angel Ballu, humanitarnom događaju koji odaje počast njenom preminulom ocu Robertu. Bila je jako uzbuđena zbog toga jer joj je to trebalo biti prvo pojavljivanje u javnosti nakon pljačke.

"Bila je prestravljena kad je čula vijesti o Kanyeu da je odmah otišla biti s njim", ispričao je neimenovani izvor portala Entertainment Tonight.

Kopirati
Drag cursor here to close