Stiže dokumentarac

Nakon šest brakova Pamela Anderson priznala: Nikada ga nisam prestala voljeti

Prvi je dokumentarac "Pamela, A Love Story" trebao bi se prikazati na platformi Netflix 31. siječnja.
Lifestyle / Flash | 07. 01. 2023. u 20:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dok se prikazivala serija "Pam & Tommy", nekadašnja zvijezda legendarnog "Baywatcha" patila je u tišini. Smatrala je kako bi ikakva izjava ili demantiji dodatno potaknuli interes gledatelja za projekt iza kojeg stoji platforma Disney +, što nije željela.

Playboyev pin-up

Duboko ju je uzrujalo i povrijedilo kako je prikazan njezin brak s Tommyjem Leejem, bubnjarom i osnivačem rock benda Mötley Crüe. Nije joj se, u najmanju ruku, svidjelo kako ju je utjelovila engleska filmska zvijezda Lily James:

"Pretvorila me u Playboyev pin-up noseći umjetne grudi", prenosi The Sun njene navodne riječi.

Foto:Getty / 

Nije joj sjeo ni rumunjsko-američki glumac Sebastian Stan u ulozi njezinog supruga, a najviše od svega zaboljela ju je plošna priča o burnoj vezi i braku s neobuzdanim rokerom koja je punila novinske stupce potkraj 90-ih.

Serija opisuje trogodišnji brak atraktivne plavuše i američkog glazbenika od 1995. do 1998., s posebnim naglaskom na njihov odnos nakon što je 1996. ukradena i objavljena snimka njihovog seksa.

Nije joj se svidjelo što su je sveli isključivo na seks simbol i što je taj projekt poslužio kao izgovor da se javnost podsjeti na njihovu eksplicitnu snimku. Glumica koja se, nakon nikad prežaljenog prvog supruga, udavala još pet puta, tvrdi da je serija daleko od njihove prave priče. Drugi put rekla je "da" glazbeniku Kidu Rocku, od kojeg se razvela 2006. nakon četiri mjeseca braka, prenosi gloria.hr.

Za igrača pokera Ricka Salomona (bio je ‘zvijezda‘ detaljne snimke seksa s Paris Hilton), udala se dvaput i oba puta razvela zbog nekompatibilnih karaktera. Peti brak sklopila je 2020. s producentom Jonom Petersom: poništen je nakon samo dvanaest dana. Prošle godine vjenčala se šesti put, mladoženja je ovaj put bio njen tjelohranitelj Dan Hayhurst. Ni taj brak nije uspio: razveli su se iste godine.

Foto:Getty / Pamela sa sinovima

"Pamela, A Love Story"

"Nakon šest brakova, još uvijek sam zaljubljena u prvog bivšeg muža. Vrijeme je da javnost dozna tko sam, upozna pravu Pamelu", izjavila je u intervjuu kojim najavljuje čak dva velika projekta. Prvi je dokumentarac "Pamela, A Love Story" trebao bi se prikazati na platformi Netflix 31. siječnja: producenti su njezini i Tommyjevi sinovi, dvadesetšestogodišnji Brandon i dvadesetpetogodišnji Dylan Lee. Osnovali su, naime, vlastitu producentsku tvrtku kako bi ostvarili taj projekt.

"Dijeljenje moje priče je uzbudljivo. Nagovorila su me moja djeca. Sudjeluju u produkciji Netflixovog dokumentarca, a uz sve to sam tijekom cijele prošle godine pisala memoare. Taj zadatak djelovao je terapeutski na mene jer nemam suradnika koji bi ih ispisao to u moje ime.

"Na knjizi je bilo malo dorade", otkrio je predstavnik njene izdavačke kuće HarperCollins dodajući da će se memoari "Love, Pamela" naći u knjižarama do kraja ovog mjeseca.

Foto:Getty / 

"Imam svoj način pisanja koji nije savršen. Ukratko, nesavršen je poput mene, vrlo intiman i iskren," odvratila je autorica.

"Nikada ga nisam prestala voljeti''

Ono što posebno upada u oči njezini su osjećaji prema bivšem mužu, Tommyju Leeju. U međuvremenu se smirio, osnovao je rap metal bend "Methods of Mayhem", a potom se posvetio vlastitim glazbenim projektima. Sretno je oženjen 36-godišnjom Influencericom i modelom Brittany Furlan s devet milijuna pratitelja. Kako se čini, zadovoljan je životom.

"Nikada ga nisam prestala voljeti. Vjerojatno smo trebali izdržati, ne znam. Ali opet, bilo je to vrijeme ludosti, događalo nam se previše toga u isto vrijeme", rekla je glumica.

Sudeći po fotografijama iz najave, dokumentarac prikazuje kako je izgledala kao tinejdžerica. Uvrštene su i njezine fotografije sa sinovima kad su bili bebe te dvije novije fotografije. Nada se da će dokumentarac vjerno kako je izgledao njezin put od nepoznate djevojke iz malog grada do glumice i seks simbola, potom majke i aktivistice za prava životinja, za razliku od serije koja joj je trn u oku.

Kopirati
Drag cursor here to close