Winterville

Mostarski Zimski grad ulazi u finale

Advent of Winterville do sada je građanima ponudio mnoštvo događanja.
Lifestyle / Flash | 12. 12. 2019. u 12:34 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostarski Zimski grad Winterville koji je svoja vrata otvorio 1. prosinca ovog vikenda ulazi u finale pridruživanjem još dva velika programa Market of  Winterville i Magic of Winterville s kojim se kreće u sam epicentar događanja ovoga zimskog grada i dočeka Nove godine, rečeno je na današnjoj konferenciji.

Foto: Bljesak.info / Mostarski Zimski grad ulazi u finale

Advent of Winterville do sada je građanima ponudio mnoštvo događanja. Kako se približavamo najradosnijem blagdanu, Božiću organizatori su spremili još zanimljivog programa. Prema najavama organizatora, posjetitelji će moći uživati u duhovnoj glazbi uz katedralni zbor sv. Ceciliju i Marijine anđele i Frama Mostar, a 24 .prosinca ispred HD HS Kosača bit će organizirane i žive jaslice.

Foto: Bljesak.info / Posebna događanja predviđena su i za najmlađe

U suradnji s Narodnom knjižnicom Mostar, kao i s lutkarima iz Lutkarskog kazališta Mostar, posebna događanja predviđena su i za najmlađe.  

Na potezu od Kosače preko Rondoa pa do Musale postavljeno je 37 kučica s bogatom ponudom posjetiteljima.

Magic of Winterville pripremio je bajkovit sadržaj za djecu u parku Zrinjevac koji će s klizalištem i raznim kreativnim radionicama obradovati najmlađe na koje se mogu prijaviti svi zainteresirani. U subotu u večernjim satima otvara se klizalište koje će ove godine biti besplatno za djecu od prvog do petog razreda osnovne škole.

Foto: Bljesak.info / Magic of Winterville bajkovit sadržaj za djecu u parku Zrinjevac

Tijekom cijelog trajanja Wintervilla planirano je više od 30 koncerata koji će zadovoljiti sve ukuse od popa, rocka, jazza, bluesa, klasike i elektronske glazbe.

Iako se Winterville ove godine proširio na više područja u središtu grada, doček Nove godine će se održati na prošlogodišnjem mjestu.

Foto: Bljesak.info / Mili Tiro, tijekom Wintervilla planirano je više od 30 koncerata

Za doček Nove godine na platou iz Gimnazije u podne održat će se dječja Nova godina, a u večernjim satima publiku će zabavljati mostarska grupa Twist, zatim Gustafi te Hladno pivo koje će Mostarce i uvesti u 2020. godinu.

Dan poslije publiku će zabavljati Mostar Big Band i Crvena jabuka.

Kopirati
Drag cursor here to close