One Man Show

Mostarac oživljava scenu stand up komedije

Lifestyle / Flash | 22. 12. 2015. u 12:52 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Omer Hodžić je prvi profesionalni bh. stand up komičar. Stand up komedijom se bavi tri godine. Ima više od tri stotine nastupa širom Balkana. Nasmijavao je ljude u Mostaru, Sarajevu, Banja Luci, Tuzli, Zagrebu, Splitu, Ljubljani, Subotici... Imao je i nekoliko izleta i u Europi, gdje je nasmijao građane Budimpešte i Züricha.

Od ove jeseni, on je autor i voditelj prve političko društvene tv emisije Monty Dayton show zajedno sa svojim kolegom Igorom Drljom.

U subotu 26. prosinca svi posjetitelji OKC Abraševića imat će priliku svjedočiti kulminaciji dosadašnjeg rada ovog stand Up komičara. Posjetitelji mogu očekivati sat i pol smijeha, šoka, straha od novog i nepoznatog. Sve u svemu očekuje ih show u pravom smislu te riječi. Omer će između ostalog pričati o apsurdnosti grada na Neretvi, utjecaju komšinice na moralne norme društva, te će probati objasniti kako razlikovati hipstera od vehabije.

Ovo neće biti klasičan show Stand Up komedije zbog toga što posjetitelji neće samo nijemo sjediti i promatrati. Ovaj Stand Up komičar uživa u komunikaciji s publikom te će barem 20 minuta nastupa posvetiti razgovoru s publikom i kreiranju šala iz razgovora s njima, ili šala na temu koju mu publika kaže.

Ovo je dokaz da čak i ako ste gledali sve njegove nastupe do sada, imat ćete priliku vidjeti nešto potpuno novo i nikad viđeno. Također, Omer će na svom prvom one man showu ugostiti svoje prijatelje iz raznih sfera umjetnosti. Tako da vas očekuju i gosti iznenađenja.

Show će početi u 20:30. Ulaz je 5 KM. Ako dođete sa indeksom 3 KM. Ipak, ako ste dovoljno hrabri da sjednete u prvi red  ulaz je potpuno besplatan.

Veliki otvoreni mikrofon Stand Up komedije - Prijavi se, pobjedi i osvoji vrijedne nagrade

Ako mislite da ste sposobni biti stand up komičar, prijavite se na veliki otvoreni mikrofon Stand Up komedije koji će se održati u prostorijama Abraševića 27. prosinca 2015. godine.

Pobjednik otvorenog mikrofona će dobiti novčanu nagradu u vrijednosti od 100 KM i angažman na profesionalnoj večeri u Zagrebačkom Studiju smijeha uz plaćene putne troškove i smještaj.

Voditelj ove večeri bit će Igor Drljo, već dobro poznato ime svima koji prate domaću Stand Up komediju.

Prijaviti se možete na dan događaja u prostorijama OKC Abraševića, gdje će se u tijeku cijelog dana održavati radionice Stand Up komedije za sve prijavljene.

Kopirati
Drag cursor here to close