Drugi po redu

Mostar Rock School će zasvirati 70-e

Mostar Rock School će predstaviti drugi po redu programski koncert u sklopu školske 2017/2018 godine.
Lifestyle / Flash | 12. 12. 2017. u 12:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ilustracija

U četvrtak 14.12. 2017 u Muzičkom centru Pavarotti sa početkom u 20:30 sati, Mostar Rock School će predstaviti drugi po redu programski koncert u sklopu školske 2017/2018 godine.

Programski koncerti prezentiraju rezultate "Session bands" edukativnog programa Rock škole u sklopu kojeg polaznici obrađuju i kreiraju glazbu na zadane teme i u zadatom vremenskom okviru. Iz kruga u krug stvaraju se nove bend formacije koje rade na novim zadacima, tako da svaki programski koncert donosi nešto novo. U sklopu jedne godine škola predstavi pet tematskih koncerata koji predstavljaju rad i program škole, a kroz "Session bands" program formira se preko 50 bend formacija i isto toliko autorskih uradaka.

Programski koncert na temu glazbe iz 50-ih i 60-ih smo gledali 26.10. u Klubu MC Pavarotti a sada ćemo imati priliku pogledati koncert na temu glazbe 70-ih. Publika će mati priliku vidjeti čak 15 session bendova, ukupno 74 izvođača, koji su na zadacima radili nešto više od mjesec dana.

Pored obrada poznatih hitova iz 70-ih, bendovi su pripremali i autorska djela, a session bend sa najboljom autorskom pjesmom osvaja snimanje singla u DK studiju Rock škole Mostar tako da koncert ima i kompetitivni aspekt.

Mostar Rock School podržava USAID-ov Program podrške marginaliziranim grupama i SIDA – Veleposlanstvo Švedske u Sarajevu.

Ulaz je slobodan.

Kopirati
Drag cursor here to close