Za uživanje mališana

Mostar: Kod Lutkarskoga kazališta otvoren park

Lifestyle / Flash | 04. 03. 2017. u 13:24 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kod Lutkarskog kazališta, na Trgu hrvatskih velikana u Mostaru u subotu je puštanjem balona upriličeno otvorenje parka.

Izgradnju i obnovu parka financirali su grad Mostar i tvrtka Telemach, a u povodu svečanog otvorenja Telemach je organizirao i besplatnu predstavu za sve mališane.

"Grad Mostar je projekt izgradnje parka kod Lutkarskog kazališta Mostar započeo prije nekoliko godina, gdje je u radove, uređenje, postavljanje LED rasvjete i sadnju zelenila utrošeno 80.000KM.

Ujedno će ove godine projekt Dječiji osmjeh - projekt energetske efikasnosti, Grad Mostar sufinancirati Lutkarsko kazalište sa 32.000 KM, čime će se postići znatno učinkovitiji i kvalitetniji rad uposlenika u termo izoliranim prostorijama i opremljenim sustavom grijanje - hlađenje samog objekta.

Grad Mostar danas zajedno sa firmom Telemach, kao društveno odgovornom firmom u našoj lokalnoj zajednici, je svojom donacijom u opremanju dječjeg igrališta zaista pokazao koliko misli na naše najmlađe, kako bi im njihovo bezbrižno djetinjstvo učinilo još ljepšim i još sadržajnijim.

Zato u ime Grada Mostara i svoje osobno ime želim da zahvalim menadžmentu firme Telemach, na ovoj donaciji, sa željom da i u budućnosti obraduju naše najmlađe ili učenike sa primjerenom donacijom koja bi obogatila životna saznanja naše djece", navela je glavna savjetnica gradonačelnika Mostara Radmila Komadina.

Iz Telemacha su napomenuli kako gradu Mostaru zaista nedostaje parkova i prostora za djecu.

Ravnateljica Lutkarsko kazališta Mostar Ružica Bošković kazala je kako su djelatnici kazališta sretni što se napokon parter ispred kazališta uredio.

"Nadam se da će naši najmlađi prije i poslije predstave uživati i zabaviti se u ovom parku. Pozivam sve one koji budu boravili u ovom malom parku da ga čuvaju i brinu o njemu, jer je ovaj prostor uređen za sve stanovnike i posjetitelje Mostara", kazala je Bošković.

Direktor poslovne jedince Telemach Mostar Eugen Stipić istaknuo je zahvalnost Gradu Mostaru za sudjelovanje u ovom projektu, a isto tako i rukovodstvu Lutkarskog kazališta. "Mostaru treba više parkova, te je ovo jedan mali korak u kojemu je sudjelovao i Telemach kako bi se stvorili bolji uvjeti za život", istaknuo je Stipić.

Kopirati
Drag cursor here to close