Navijači

Mladenci pravac od matičara na stadion Rođeni

Jasmin prati Velež na gostovanjima od osme godine, te je bilo jedino logično i da dan vjenčanja obilježi sa voljenim klubom.
Lifestyle / Flash | 03. 07. 2020. u 21:19 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Strastveni navijač FK Velež Jasmin Jugo sa suprugom Eminom je nakon sklopljenog braka od matičara produžio na stadion voljenog kluba.

"Velež je moj voljeni klub za koji navijam od djetinjstva. Bila mi je velika želja da odmah nakon vjenčanja dođem ovdje da se uslikam sa svojom suprugom da imam uspomenu za cijeli život i na ovaj način", kaže Jasmin.

Jasmin prati Velež na gostovanjima od osme godine, te je bilo jedino logično i da dan vjenčanja obilježi sa voljenim klubom.

FOTO: Klix.ba / Mladenci pravac od matičara na stadion Rođeni

Njegova supruga mu je rado ispunila želju, te s njim i zaigrala nogomet na travnatoj površini Stadiona Rođeni.

"Ja volim Velež i navijam za Rođene od kad smo skupa jer je to ljubav moga muža. Volim Jasmina i sve što on voli meni je važno", kazala je Emina.

Njihovu sreću je uveličao trener Veleža Feđa Dudić koji se pojavio na terenu i čestitao na vjenčanju, te u ime Rođenih mladencima poželio sve najbolje u zajedničkom životu.

Presretni mladenci su nam kazali kako jedva čekaju sljedeću utakmicu na kojoj će po prvi put kao bračni par navijati, piše Klix.

Kopirati
Drag cursor here to close