Nakon dvije godine

Meghan i Harry opet s kraljevskom obitelji

Kraljica Elizabeta, princ Charles, princ William i Kate Middleton okupljeno mnoštvo su pozdravili s balkona Buckinghamske palače,
Lifestyle / Flash | 02. 06. 2022. u 16:18 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Meghan Markle pojavila se prvi put nakon dvije godine u društvu članova britanske kraljevske obitelji na ceremoniji "Trooping the Color", kojom je i službeno počela proslava platinastog jubileja kraljice Elizabete.

Foto:Reuters / Proslava platinastog jubileja kraljice Elizabete.

40-godišnja Meghan pridružila se svom suprugu, 37-godišnjem princu Harryju, i članovima kraljevske obitelji kako bi iz Ureda general-bojnika gledala spektakularnu vojnu paradu. Pojavila se i sve oduševila u elegantnoj tamnoplavoj haljini i bijelom šeširu širokog oboda s velikom mašnom britanskog dizajnera Stephena Jonesa.

Foto:Reuters / Proslava platinastog jubileja kraljice Elizabete.

Fotografi su je uhvatili kako se zabavlja u društvu malenih kćeri Petera Phillipsa te Mikea i Zare Tindall. Smješkala im se i čavrljala s njima, a u jednom trenutku stavila je prst na usta kako bi ušutkala malenu Miju Tindall, kojoj je, čini se, bilo malo dosadno.

Meghan i Harry pridružili su se tako velikoj kraljevskoj skupini koja uključuje svu kraljičinu unučad i njihove supružnike, a osim njih, tu su princeza Beatrice i njezin suprug Edo, princeza Eugenie i njezina obitelj, Peter Phillips i Zara Tindall te njihove obitelji.

Foto:Reuters / Proslava platinastog jubileja kraljice Elizabete.

Kraljica Elizabeta, princ Charles, princ William i Kate Middleton okupljeno mnoštvo su pozdravili s balkona Buckinghamske palače, dok je princ Andrew u potpunosti isključen iz događanja i neće se pojaviti zbog skandala u koje je bio uključen.

Kopirati
Drag cursor here to close