Što te očekuje?

Ljetni horoskop

Nova ljetna sezona započela je 21. lipnja, na dan ljetnog solsticija. Astrološki gledano, ona će sa sobom donijeti mnogo romantične energije, a topli povjetarac i sol na koži malo će koga ostaviti ravnodušnim kada je u pitanju tražeje nove ljetne lju
Lifestyle / Flash | 25. 05. 2022. u 22:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ovan

Iako je to protivno tvojoj pomalo burnoj ili nagloj naravi, sve što je tebi na pameti kada je u pitanju ljubav jest strast. Ljetni solsticij 20. lipnja i mladi Mjesec 9. srpnja potaknut će te da preispitaš za čime čezneš u životu, što je ono što te istinski zanima. Ljetna romansa ili dugoročna veza? Oni slobodni upustit će se u avanturu prvom prilikom, a ako si u ozbiljnoj vezi očekuj mnogo senzualnih noći.

Bik

 Ti želiš nešto više od ljubavi - istinsko partnerstvo putem kojeg ćeš se povezati sa svojom partnericom ili partnerom. I to će ti ove sezone Raka poći za rukom. Sredinom mjeseca možeš očekivati nekoliko manjih nesuglasica s partnerom ili partnericom, no sve na dalje čeka vas samo mirno more.

Blizanci

Kraj retrogradnog Merkura 22. lipnja i post-retrogradno razdoblje 7. srpnja otvorit će vrata novim vezama. Željna si uzbuđenja i avanture, a sve što imaš na umu jest upoznati neke nove i zanimljive ljude. Malo tko u tom naumu će te moći spriječiti, ali zašto bi to netko i radio? Osim ako je upravo taj pojedinac zainteresiran na romantičan način za tebe. Otvori oči, možda sretneš nekog novog, potpuno neočekivanog, a možda svoju ljetnu romansu već imaš pored sebe godinama.

Rak

Ljubav je ovog ljeta u zraku. Ali, Rakovi, prestanite koristiti (emocionalnu) manipulaciju kako biste do nje došli. Već 1. srpnja vaša će se energija promijeniti, a uz tu promjenu možda netko novi ušeta u vaš život. Stvari će sjesti na svoje mjesto jednom kad se opustite i maknete od drame.

Lav

Ovog ljeta čuvaš svoje srce. Mir je ono za što si se odlučila, jer konačno si spremna za nešto više. Za ozbiljnu vezu u kojoj na prvo mjesto nećeš stavljati sama sebe. Obrati pozornost na pun Mjesec u Vodenjaku koji će zasjati oko 23. srpnja, nešto neočekivano tada će te iznenaditi.

Djevica

U sadašnjoj vezi ne osjećaš se pomalo nelagodno samo ti, već i tvoji prijatelji. A daljnje traženje izlika i obrana partnera samo će dodatno narušiti tvoju povezanost s prijateljima. Zatim ćeš se, kao i uvijek, početi povlačiti u sebe zbog kritika koje dolaze sa svih strana. No, ovo ljeto nemoj se usredotočiti na negativnosti. Zadaj si cilj, do kraja ljeta, nešto se mora promijeniti - ili ti ili tvoja okolina. Pobrini se sama da u jesen uđeš sretna i smirena.

Vaga

Ovog ljeta ti ćeš šarmirati svakog tko prođe pored tebe. Koketirat ćeš sa svima i držati svoje opcije otvorenima. Ako si u vezi, očekuj romantično ljeto tijekom kojega ćeš shvatiti da se kompletno želiš prepustiti svom partneru ili partnerici zbog čega ćeš se odlučiti na neke do sad nenapravljene korake.

Škorpion

Posao, posao i samo posao ono je čime ćeš se ti baviti. Tvoja simpatija za to vrijeme slobodna će se zabavljati na obali. Koliko god se ti pokušala oduprijeti toj vezi i zakopati u posao, pravo vrijeme i za to će doći, a ono bi moglo biti negdje oko 19. kolovoza. Ako si pak u vezi, očekuj bitne životne promijene koje ćeš ubrzo morati podijeliti sa svojom obitelji i s prijateljima.

Strijelac

Strijelci će ovog ljeta doživjeti emocionalno olakšanje onog treba kada Merkur napusti post-retrogradnu sjenu, 7. srpnja. Svi tvoji problemi tada će nestati,  kao i bivše ljubavi koje kao da su se sve dogovorile 'napasti' te u isto vrijeme. Ako si slobodna, vrijeme je za opuštanje i casual potragu nove romanse čak i preko ljubavnih aplikacija, a do trena dok ju ne pronađeš, nesmetano se zabavljaj!

Jarac

Tvoje vrijeme nikako da dođe. Stoga je ljetni period godine idealan da potragu za partnerom ostaviš sa strane i opustiš se sa svojim prijateljima. Uživaj u prirodi, izlascima, odlasku na plažu te s kućnim ljubimcima. Tada, sasvim neočekivano, kada ćeš najmanje truda uložiti u potragu, tvoja ljubav će te pronaći.

Vodenjak

Zbog kompromisa koje radiš u vezi, imaš osjećaj kao ne dobivaš dovoljno zauzvrat. To spoznaju potvrdit će ti i Venera i Mars 13. srpnja. No, to ne znači da je tvoja veza pred raspadom, sve što trebaš napraviti jest opuštenim i smirenim pristupom priopćiti kako se osjećaš svojem partneru. Tada, sve će ponovno sjesti na svoje mjesto.

Ribe

Konjukcija Venere i Marsa 13. srpnja motivirat će te da sa svojim simpatijama ili partnerom razgovaraš o svojim osjećajima. Prestani 'jeftino' prodavati svoje srce i ljubav koju drugima možeš i želiš pružiti. Također, nemoj propustiti priliku ovog ljeta biti s nekim tko u tebi stvara osjećaj izgaranja i vatre, čak ako ti se na prvi pogled to i ne čini mudrim korakom. Opusti se, ljeto je za zabavu i iskušavanje novih stvari!

Kopirati
Drag cursor here to close