Tradicionalno

Knjižnica Ljubuški poziva umirovljenike na druženje

Prigodno predavanje za umirovljenike održat će Željana Ćutuk, magistiraca socijalnog rada, djelatnica Staračkog doma Ljubuški,
Lifestyle / Flash | 25. 09. 2018. u 10:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tradicionalno druženje umirovljenika u Knjižnici Ljubuški, povodom Međunarodnog dana starijih osoba, upriličit će se u ponedjeljak 1. listopada 2018. godine, s početkom u 10 sati.

Prigodno predavanje za umirovljenike održat će Željana Ćutuk, magistiraca socijalnog rada, djelatnica Staračkog doma Ljubuški, priopćeno je iz Knjižnice.

Izuzev prigodnog predavanja, glazbenih točaka i ugodnog druženja, za umirovljenike će biti upriličeno i besplatno učlanjivanje u knjižnicu, te organizatori pozivaju sve umirovljenike da se pridruže događaju.

Podsjećamo, dana 1. listopada obilježava se Međunarodni dan starijih osoba, koji je proglasila Glavna Skupština Ujedinjenih naroda 14. prosinca 1990. godine kako bi se naglasila važnost osiguravanja životne sredine koja se može prilagoditi potrebama i sposobnostima stanovnika treće dobi.

''Obilježavanjem Međunarodnog dana starijih osoba prisjećamo se doprinosa starijih osoba u izgradnji suvremenog društva i ističemo važnost osiguravanja životne sredine prilagođene potrebama i sposobnostima stanovnika treće dobi. Ujedno, naglašava se potreba da se starijim osobama umanji osjećaj da su marginalizirane, izolirane i zaboravljene'', priopćili su organizatori.

Kopirati
Drag cursor here to close