Vrhunska zabava

Karlovačko Crash fest u Kreševu

Osim uživanja u odličnim nastupima organizatori su se potrudili napraviti odlično okruženje za cjelodnevni boravak i kampiranje u prirodi.
Lifestyle / Flash | 24. 08. 2022. u 12:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pred nama je Karlovačko Crash fest, u dva dana očekuje vas odlična zabava i mnoštvo popratnih događanja. Nova lokacija u Mratinićima spremna je upisati se u kalendar događaja koje morate posjetiti.

Osim uživanja u odličnim nastupima organizatori su se potrudili napraviti odlično okruženje za cjelodnevni boravak i kampiranje u prirodi. Tako se vrata kampa otvaraju u petak 26. kolovoza od 15:00. Zagrijavanja na bini kreću već od 17:00, a glavni dio večeri kreće u 20:00 uz fenomenalni sastav R.O.S.T. da bi nastavili u odličnom ritmu uz Adi Begić bend koji će biti odlična najava za zvijezde večeri Nenad Milosavljevića i bend Galiju. Ovdje večer ne završava, a organiziran je vrhunski after party koji će najizdržljivije držati budnima do jutra.

Subotnje jutro za sve koji borave u kampu proći će u opuštanju u Crash caffe-u te uz besplatni doručak. Prvi izlet organiziran je već u 08:00 sa usponom do Planinarskog doma na Lopati, a oni koji žele malo duže odspavati imaju priliku posjetiti muzej (11:00), kreševsku kovačnicu (13:00), zavičajnu udrugu Citrin (14:00) i Hobbiton (15:00).

Svi željni pokazivanja znanja i još jedne dobre zabave u 15:00 mogu se pridružiti kvizu znanja, a oni najbolji će biti nagrađeni i vrijednim nagradama. Oni koji dan odluče provesti u opuštenoj atmosferi tu je i Stress free zone uz koktele i Maraska korner.

Stage će drugog dana u pogonu biti već od 12:00 uz DJ-a, za razbuđivanje i podizanje atmosfere zaduženi su Dr Wz, DJ Nobra i DJG. Sa zalaskom sunca centar pažnje preuzimaju bendovi. Prvi u nizu su Ivan Rajić i Teške teme, pred nastup legendarnog TBF-a s nama će se družiti Starbridge, a sve će zaključiti Domino efekt sa svirkom do kasnih sati, a maratonci i nakon toga mogu nastaviti na after partyu.

Sigurni smo da će Karlovačko Crash fest biti mjesto dobre atmosfere, odlične zabave i nezaboravnog druženja. Zato nabavite već danas svoju kartu u sistemu kupikartu.ba, na njihovim prodajnim mjestima i u objektima Garage Kiseljak, SF urban bar, Dansi Fojnica i The King of Irish pub Lukavica, a određeni broj karata bit će dostupan i na samom ulazu na festival.

Kopirati
Drag cursor here to close