U ritmu noći

Karleuša i Mile Kitić ovog tjedna zabavljaju Hercegovce

Jovan Perišić već će u srijedu 31.7. zagrijati Livnjake u Elite Night Clubu. Perišić je osobno pozvao na dobru zabavu koju će pripremiti.
Lifestyle / Flash | 31. 07. 2019. u 17:13 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ljetne noći sve su vrelije, a mladi, koji nisu na moru, osvježenje traže u raznim pićima, koktelima i dobroj zabavi. Takve zabave ne nedostaje u domaćim klubovima, koji iz tjedan u tjedan dovode u svoje prostore neke od najvećih regionalnih zvijezda.

Tako će ulaz u ovaj vikend pripremiti i zapaliti jedna od najkontroverznijih, ali i najzvučnijih pjevačica Balkana, Jelena Karleuša u Aqua Park Havana u Mostaru. Svojim neobičnim nastupom, popraćenim plesačicama i rekvizitima predstavit će svoje hitove mostarskoj publici u četvrtak 1. kolovoza. 

Jovan Perišić već će u srijedu 31. srpnja zagrijati Livnjake u Elite Night Clubu. Perišić je osobno pozvao na dobru zabavu koju će pripremiti.

Noćni klub Diamond Ljubuški opustit će se uz Acu Pejovića u subotu 3. kolovoza, vlasnika brojnih hitova kojeg, prema riječima organizatora, publika ovdje itekako voli. Hitova neće ne nedostajati, čut će se pjesme poput Blud i nemoral, Da si tu, Sve ti dugujem, Godina i jače, Oko mene sve i mnoge druge.

Sandra Afrika očito voli Hercegovinu, sudeći po broju nastupa koje ima u ovom kraju. Ove subote, 3. kolovoza, u njenom nastupu u kojem neće nedostajati vatrenog plesa uživat će gosti u Noćnom klubu Bumerang u Čitluku.

Jedan od najboljih pjevača narodne glazbe, Mile Kitić stiže u petak 2. kolovoza u Gaudeamus disco club u Posušju, a kako zabava ne bi ostala samo na jednom danu, u subotu će se posjetitelji Gaudeamusa zabaviti na Evergreen noći starih hitova.

Više teksova o hercegovačkom noćnom životu, pratite na poveznici.

Kopirati
Drag cursor here to close