Prognoza

Kakvo nas vrijeme čeka za Uskršnji vikend

Prvog dana vikenda u Bosni se očekuje pretežno oblačno, a u Hercegovini umjereno do pretežno oblačno vrijeme.
Lifestyle / Flash | 07. 04. 2023. u 08:52 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Za vikend se u Bosni i Hercegovini očekuje pretežno oblačno vrijeme sa slabom kišom, a na planinama sa slabim snijegom, javlja Anadolija.

"Danas u Bosni i Hercegovini malo do umjereno oblačno vrijeme. Tijekom dana, postupni porast oblačnosti. Nešto manje oblačnosti i sunčanije se očekuje na jugu i jugozapadu. U večernjim satima, ponegdje u Bosni može pasti i malo kiše, a na planinama i malo snijega. Jutarnja temperatura zraka od minus tri do tri, na jugu do šest, a dnevna od osam do 14, na jugu do 16 stupnjeva Celzijusa", priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda (FHMZ) BiH.

Prvog dana vikenda u Bosni se očekuje pretežno oblačno, a u Hercegovini umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Tijekom dana lokalno sa slabom kišom, a na planinama može pasti i malo snijega. Jutarnja temperatura zraka od minus jedan do četiri, na jugu do sedam, a dnevna od sedam do 13, na jugu do 16 stupnjeva.

U nedjelju se očekuje pretežno oblačno vrijeme. Prije podne lokalno slaba kiša je moguća u Hercegovini. Poslije podne i tijekom noći kiša u većem dijelu BiH. Na planinama se očekuje snijeg. Jutarnja temperatura zraka od nula do pet, na jugu do osam, a dnevna od osam do 12, na jugu do 16 stupnjeva.

U ponedjeljak se u Bosni i Hercegovini očekuje pretežno oblačno vrijeme sa slabom kišom, a na planinama i sa slabim snijegom. Jutarnja temperatura zraka od jedan do šest, na jugu do osam, a dnevna od sedam do 12, na jugu do 16 stupnjeva.

Kopirati
Drag cursor here to close