Gdje ćeš za Novu?

Kako će Putin provesti novogodišnje blagdane?

Kazao je i da Novu godinu planira dočekati s članovima obitelji s kojima će poslušati i svoje novogodišnje obraćanje naciji.
Lifestyle / Flash | 27. 12. 2021. u 08:37 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ruski predsjednik Vladimir Putin u nedjelju je rekao kako se uvijek trudi da sam izabere novogodišnje poklone za svoje unuke, premda osobno ne odlazi u shopping.

O svome privatnom životu Putin je govorio u intervjuu za televiziju Rosija-1, a na pitanje hoće li Novu godinu provesti s članovima obitelji i bira li sam poklone za unuke, odgovorio je potvrdno, dodavši da ipak ne odlazi osobno u kupnju, prenosi agencija TASS.

"Nažalost, ne idem u kupnju, no kako danas postoje brojne mogućnosti da nešto odaberete, nastojim to sam obaviti. I nadam se da će im se pokloni svidjeti", rekao je Putin.

Kazao je i da Novu godinu planira dočekati s članovima obitelji s kojima će poslušati i svoje novogodišnje obraćanje naciji.

Na pitanje kako planira provesti novogodišnju noć, s osmijehom je odgovorio: "Bit ću s obitelji, slaviti Novu godinu i slušati predsjednikov govor".

Glasnogovornik Kremlja Dmitrij Peskov ranije je rekao da će ruski predsjednik Novu godinu tradicionalno dočekati u krugu obitelji i prijatelja.

Dodao je da će blagdani za Putina biti dijelom radni, pojasnivši da predsjednik Rusije rijetko to razdoblje provodi u potpunosti "kao novogodišnje praznike".

"Mislim da će on (Putin), poput svih ostalih prvih nekoliko dana iskoristiti da bi se odmorio, premda ne može imati odmor u potpunosti. Šef države mora stalno raditi, osobito u trenutku kad je stanje u Europi zabrinjavajuće", rekao je Peskov.

Kopirati
Drag cursor here to close