Deranje

Kakav razvod: Manekenka od šeika želi milijun godišnje samo za odjeću

Lifestyle / Flash | 29. 06. 2016. u 11:11 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedna od najžešćih brakorazvodnih parnica ikad trenutno se vodi na sudu u Velikoj Britaniji, gdje je bivša manekenka Christina Estrada šokirala zahtjevima koje traži od svog bivšeg supruga, bogatog saudijskog šeika.

Estrada je odbila šeikovu ponudu da joj isplati 37 milijuna funti, već od Walida Juffalija traži čak 196 milijuna funti, prenose mediji.

Bivša manekenka se na sudu rasplakala, govoreći da joj treba milijun funti godišnje samo za odjeću.

Osim toga, Estrada traži i nekretnine u vrijednosti 55 milijuna funti, budući da bi inače, ako ostane u sadašnjoj kući, morala dijeliti kat sa osobljem.

Pojasnila je i zašto joj treba toliko puno novca za odjeću. Na taj standard je, kaže, navikla, a godišnje mora kupiti čak 35 satova jer se moraju slagati s njenim odjevnim kombinacijama. Uz to, treba pet automobila vrijednih oko pola milijuna funti te kuće na selu. Novci joj trebaju i za zabavu; kao što su ulaznice za Wimbledon te godišnju gala večeru koju organizira za Božić.

Uplakana, u sudnici je vikala na odvjetnika svog bivšeg muža: "Ja sam Christina Estrada. Bila sam međunarodni top model. Živjela sam takav život. Na to sam navikla".

Njezin bivši muž je trenutno prebolestan da bi došao na sud. Naime, nalazi se u bolnici, gdje se liječi od raka.

Juffali kaže da je itekako osigurao bivšu suprugu i njihove kćeri. Plaća sve troškove za djecu, njoj isplaćuje sto tisuća dolara mjesečno, a dao im je i imanje u Kalifornij

Kopirati
Drag cursor here to close