20.000 KM

Iz mostarske bolnice zahvalili za donaciju Humanitarnoj udruzi “Mate Mišetić“

Humanitarna udruga ''Mate Mišetić'' donirala je 20.000,00 KM za izgradnju i opremanje Klinike za dječje bolesti SKB Mostar
Lifestyle / Flash | 14. 04. 2022. u 14:36 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

S iskrenim izrazom zahvalnosti, želimo s javnosti podijeliti informaciju da je humanitarna udruga ''Mate Mišetić'' donirala 20.000,00 KM za izgradnju i opremanje Klinike za dječje bolesti Sveučilišne kliničke bolnice Mostarm baveli su iz Ureda za odnose s javnošću SKB Mostar.

Misija humanitarne udruge ''Mate Mišetić'', fondacije pokojnog prof. Zvonimira Mišetića, jest da pomogne potrebitima, u prvom redu kroz stipendije studentima studija strojarstva Sveučilišta u Mostaru.

Ovaj put, u sjećanju na Matu Mišetića, Udruga je odlučila donirati novac za izgradnju i opremanje nove Klinike za dječje bolesti s konačnim ciljem da se pomogne pri liječenju djece.

U ime SKB Mostar, svih pacijenata o kojima skrbimo, posebice djece, iskreno hvala Udruzi ''Mate Mišetić''' na ovoj nesebičnoj i velikodušnoj gesti s nadom da će ovaj primjer dobrote i brige o drugima svima biti poticaj da zajednički učinimo boljim i ljepšim okruženje u kojem živimo, navodi se u priopćenju.

Kopirati
Drag cursor here to close