Maturalna zabava

Ispraćena 45. generacija maturanata Srednje strukovne škole Široki Brijeg

Njih 183, skupa sa svojim razrednicima i profesorima, na svečan način su se oprostili od srednjoškolskog obrazovanja.
Lifestyle / Flash | 11. 05. 2018. u 20:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Srednja strukovna škola Široki Brijeg oprostila se od 45. generacije maturanata na maturalnoj zabavi održanoj u petak navečer u svadbenom salonu La Viva.

Njih 183, skupa sa svojim razrednicima i profesorima, na svečan način su se oprostili od srednjoškolskog obrazovanja.

Okupljanje je počelo fotografiranjem maturanata s roditeljima i prijateljima nakon čega su održani prigodni govori gdje su se nazočnima obratili ravnateljica SSŠ Široki Brijeg Ljerka Naletilić te Predrag Naletilić, pomoćnik gradonačelnika i šef Službe za gospodarstvo, obnovu i razvitak.

Foto: Bljesak.info / Maturalna zabava 45. generacije maturanata Srednje strukovne škole Široki Brijeg (Učenik generacije Marko Ivanković)

Učenikom generacije proglašen je Marko Ivanković (4 a.) koji je dobio stipendiju u iznosu od 500 kanadskih dolara od zaklade ''Paškin zavjet''koju je prošle godine pokrenula Kanađanka Frances Pavković u znak sjećanja na svog pokojnog supruga.

Ista stipendija bit će dodijeljena i učeniku generacije Gimnazije fra Dominika Mandića čija se maturalna zabava održava sljedećeg petka.

Nakon protokolarnih govora, uslijedio je izlazak parova te zajedničko fotografiranje razreda, a potom večera te zabava do ranih jutarnjih sati.

Kopirati
Drag cursor here to close