Mostar

Humanitarni koncert „Plešimo za Našu djecu“

Lifestyle / Flash | 23. 11. 2016. u 10:49 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ovogodišnji humanitarni koncert ''Plešimo za našu'' djecu je već četvrti po redu koji Plesni studio Flash, koji djeluje pri Muzičkom centru Pavarotti, poklanja Udruženju Naša djeca-Our kids. Ove godine bit će upriličen 2. prosinca 2016. godine u novom ambijentu, u velikoj dvorani HD HS Kosača.

Koncert počinje u 18:00 sati. Karte će se prodavati po simboličnoj cijeni u iznosu od 5 KM.

Koncert je ove godine popraćen sloganima „Ljubav na dar“ i „Dobro se dobrim vraća“ što je i glavna ovogodišnja poruka svima onima koji žele pomoći korisnicima UG Naša djeca-Our kids, nezbrinutoj djeci i djeci sa poteškoćama u razvoju. Kako je poznato, Udruženje ne djeluje samo u Mostaru, već i u Pazariću što znači da će pomoć biti usmjerena djeci iz više bh. općina, priopćeno je.

Gosti koncerta – svatko doprinosi na svoj način!

Veliki broj sudionika se i ove godine odazvao da gostuje na koncertu i na taj nači doprinese humanitarnoj akciji. Sadržaj koncerta je veoma raznovrstan, zbog čega će posjetitelji sigurno moći uživati i pronaći nešto za sebe. Pored domaćina koncerta, Plesnog studija Flash, odazvao se veliki broj plesnih klubova. Sudjelovat će i PS B-Dance, PS Mo-Stars, ŠPK Zrinjski, ŠPK Erigo-D, Mostarske mažoretkinje te gosti iz Nevesinja PK Let's Dance.

''Posjetitelji će biti u prilici na sceni vidjeti i Ansambl Mostarske kiše, Anida Čušića i ICE Bend, zatim predstavljanje mostarskog indie-rock benda Jester's Play, a sigurni smo da će uživati i u izvedbi Albine Sinani, djevojke koja svake godine za svoje glasovne sposobnosti izmami gromoglasne aplauze od publike. Za najmlađe posjetitelje će vjerojatno biti najzanimljivija izvedba LoLa klaunova'', priopćili su organizatori.

Koncert će sadržati i nešto potpuno novo, Asia Odum Fashion Show – gdje će biti predstavljena odjeća iz „second-hand“ prodavnice Udruženja Naša djeca-Our kids koja se nalazi u ulici Maršala Tita 125.

Prodavnica je dio radne terapije za korisnike Udruženja, a odjeća je poklon donatora. Novac dobiven od prodaje je usmjeren na realizaciju projekata za djecu. Mini reviju koncerta su podržali Frizerski studio Džana i Frizerski studio Sandy čije frizure će nositi modeli.

Inače, Asia Odum (Washington, DC) je današnja volonterka Udruženja te veoma poznata na svjetskoj sceni manekenstva i modelinga. Iza sebe ima ostvarene brojne revije poput New York Fashion Week i Miami Swim Week, te mnoge druge širom SAD-a, Španjolske, Singapura te Bosne i Hercegovine.

Kopirati
Drag cursor here to close