Priroda zove

HPD Prenj vas poziva na izlet na planinu Rujnicu

Iz HPD Prenj navode i da su sudionici izleta su obavezni pridržavati se uputa vodiča.
Lifestyle / Flash | 20. 02. 2020. u 19:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

HPD Prenj 1933 Mostar, u suradnji sa Stanicom planinarskih vodiča Mostar, vodi vas 1.3.2020. (nedjelja), na planinu Rujnicu.

Rujnica je planina na području općine Kula Norinska pored Metkovića. Najviši vrh je Babina gomila na 735 m. Uspon ide iz sela Desne, laganog hoda 3h do vrha. S vrha se pruža predivni prizori na ušće Neretve.

POLAZAK: nedjelja 1.3.2020. u 7:30h ispred stadiona Zrinjskog odakle polazi autobus, doći 15-tak minuta ranije kako bi se krenulo na vrijeme.

POVRATAK: u večernjim satima istog dana.

POTREBNA OPREMA: planinarske cipele, vjetrovka, ruksak, planinarski štapovi, kapa, naočale za sunce, presvlak. Ponijeti hranu za jedan dan (ubaciti koju voćku i čokoladicu) i najmanje 1,5 litar vode. Obvezno ponijeti važeće putne isprave.

Cijena izleta je 20KM za članove planinarskih društava, a 25KM za ostale. Cijena uključuje prijevoz do Metkovića (selo Desne) i nazad, troškove organizacije i vođenja izleta.

Kontakt osoba za prijave i informacije je voditelj izleta Ana (063/348-548).

Uplata akontacije od 10 KM najdalje do srijede 26.2.2020. godine na sastanku društva HPD Prenj 1933 u prostorijama HGSS-a (Mostarka) u 20:00 sati. U slučaju veće potražnje mjesta prednost za mjesto u autobusu imaju oni koji su uplatili akontaciju. U slučaju odustajanja od izleta akontacija se ne vraća, navodi se na web stranici HPD Prenj.

Iz HPD Prenj navode i da su sudionici izleta su obavezni pridržavati se uputa vodiča.

Sudjelovanje na izletu je na osobnu odgovornost.

HPD Prenj 1933 Mostar i Stanica planinarskih vodiča Mostar zadržavaju pravo promjene rute ili otkazivanja ture u slučaju loše vremenske prognoze i/ili slabog interesa.

Vodiči tijekom izleta zadržavaju pravo izmjene programa, plana izleta prema postojećim uvjetima na terenu, te vremenskim prilikama!

Kopirati
Drag cursor here to close