Tri znaka

Horoskopski znakovi koji ne ispunjavaju obećanja

Sljedeći put kad podijelite svoje tajne s Blizancima i zamolite ih da obećaju da će ih držati u tajnosti, pripremite se na izdaju.
Lifestyle / Flash | 21. 10. 2021. u 14:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Obećanja je ponekad lakše izgovoriti nego ispuniti.

Potrebno je puno snage da održite svaku svoju riječ, a neki ljudi jednostavno nemaju tu snagu u sebi.

Često će pregaziti svoju riječ, iako će time povrijediti druge osobe ova tri horoskopska znaka nikad ne održe svoja obećanja, piše Radiosarajevo, pozivajući se na Pinkvilla.

Blizanci

Blizanci će se potruditi ispuniti obećanje, ali češće će ga prekršiti. Ne rade to namjerno, ali jednostavno sebi ne mogu pomoći. Dakle, sljedeći put kad podijelite svoje tajne s Blizancima i zamolite ih da obećaju da će ih držati u tajnosti, pripremite se na izdaju.

Riba

Oni ne obećavaju često jer znaju da im je teško ispuniti svoju riječ. Međutim, čak i kad to učine, rijetko će ostati pri tome. Za njih su oni najvažniji i ne brinu ako će izdajom povrijediti druge. Dakle, ako ih obećanje na bilo koji način uznemirava ili im stvara problem, neće imati srama ga prekršiti.

Vaga

Vage loše drže obećanja. Teško im je da ne podijele sve sa svojim prijateljima, čak i ako ste ih to zamolili. Oni će ostati iskreni prema svojim najbližima, ali nemaju srama prekršiti obećanja i povjerenje druge osobe.

Kopirati
Drag cursor here to close