Najbolji suprug

Horoskop otkriva: Ovaj znak je najbolji muž

Lifestyle / Flash | 18. 03. 2016. u 10:04 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Svaki čovjek ima svoje vrline i mane koje ga čine jedinstvenim, ali stručnjaci u oblasti astrologije vjeruju da položaj planeta i horoskopski znak i te kako imaju utjecaja na karakter osobe.

Zato se prema ovoj znanosti može izdvojiti jedan znak koji, ako ga izaberete za muža, nikada se nećete pokajati! Kao suprug, Bik ima najbolje osobine od svih znakova u Zodijaku.

Postoje neki opisi Bika kao nemoralnog, međutim, ovo može biti istina samo ako se ima u vidu njegova jaka potreba da zadovolji svoj intenzivan fizički život. On je blag, dobrodušan i vjeran.

Nikada neće zanemariti svoj dom i obitelj zbog bilo kog drugog interesa. Ovaj tip obožava svoju ženu i djecu i izuzetno se trudi da im osigura najbolje uvjete života, obrazovanje, odjeću i zabave koje nudi svijet, piše Cosmopolitan.

Ovaj tip muškarca najčešće se ženi djevojkom koja je boljeg materijalnog i socijalnog položaja od njega, zato što je rukovođen ambicijom da uspije i da se kreće u višim društvenim krugovima.

Venera mu daje izuzetan smisao za lijepo, što doprinosi tome da Bik uvijek za sebe traži lijepu i zgodnu ženu. Oni obožavaju da drugi ovise od njih i vole da se osjećaju da sami sve pružaju ženi i djeci. Kad se jednom oženi, teško se razvodi.

Kopirati
Drag cursor here to close