Zvijezde

Horoskop: Tko će imati najviše sreće u ljubavi ovog ljeta?

Već na početku ljeta za Jarca slijede romantične epizode.
Lifestyle / Flash | 04. 07. 2022. u 08:53 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ljeto je počelo, a tri horoskopska znaka u narednim mjesecima mogu očekivati nove ljubavi, romantiku i pravu strast. Netko će doživjeti ključne trenutke u svojim vezama, dok će se netko drugi napokon upustiti u uzbudljive ljetne avanture. U svakom slučaju, vatreno ljeto je pred ova tri znaka, piše Index.

Rak

Pred pripadnicima ovog horoskopskog znaka bit će posebno zanimljivo i uzbudljivo ljeto što se tiče ljubavi. Zasjat ćete u pravom sjaju i vaše ljubavne veze doći će do izričaja, posebice 28. lipnja.

Najvrjednija lekcija koju ćete usvojiti jest kako se brinuti o drugima a da ne zanemarujete vlastite potrebe, pa ćete tako razmišljati što vi imate od kojeg odnosa. Ljeto je savršen period da se okružite ljudima uz koje ćete procvjetati.

Jarac

Već na početku ljeta za Jarca slijede romantične epizode. Možda će vam ti dani djelovati pretjerano turbulentno i izvan vaše zone komfora, ali vrijeme je da povučete kočnicu i naučite uživati. Ljetni mjeseci su savršeno vrijeme da se osvrnete na svoje veze s drugima.

Iako ste skloni potiskivanju emocija, krajnje je vrijeme da dopustite sebi ranjivost i emocionalnost pred svojim romantičnim partnerom. Ne morate baš u svakom trenutku biti čvrsti.

Riba

Velika je vjerojatnost da će upravo vama vrući ljetni dani i još toplije noći biti ispunjeni uzbuđenjem, strašću i trncima, a iako možda u pitanju nije veza koja će trajati zauvijek, uživat ćete punim plućima.

Dopustite sami sebi zabavu i upoznavanje novih osoba bez ikakvih očekivanja jer je vrijeme da i vi dobijete malo pažnje. Uvijek tražite emocionalnu dubinu u odnosima s drugima, no sada je pravo vrijeme da se upustite u intimnu vezu s posebnom osobom.

Kopirati
Drag cursor here to close