Pokajao se

Harry nakon Meghaninih seks scena: Treba mi terapija elektrošokovima

''Nisam trebao gledati te scene'' -rekao je Harry.
Lifestyle / Flash | 06. 01. 2023. u 09:13 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nova knjiga princa Harryja (38) otkrit će dosad nepoznate detalje o kraljevskoj obitelji. Nakon što se saznalo da će u 'Spare' pričati o izdaji, smrti princeze Dijane, fizičkom napadu princa Williama i kontroverznom kostimu na koji su ga navodno nagovorili, procurili su novi detalji o kojima će se pričati u knjizi. Naime, Harry se osvrnuo i na scene seksa Meghan Markle u seriji 'Suits',  prenosi 24sata.

Princ Harry priznao je da je gledanje scena seksa svoje supruge u seriji bila 'pogreška'. Otkrio je da ih je pogledao kada su tek započeli svoju ljubavnu vezu, piše Page Six.

''Potrebna mi je terapija elektrošokovima kako bih izbacio te scene iz glave'' - napisao je Vojvoda od Sussexa u nadolazećim memoarima.

Otkrio je kako su ga zanimale scene u kojima je glumila Markle te da ih je pronašao na internetu.

''Nisam trebao gledati te scene'' - nadodao je.

Inače, Harry je već otkrio nekoliko detalja iz knjige u intervjuima. Tijekom proteklih dana odradio je jedan s Tomom Bradbyjem, bivšim kraljevskim dopisnikom koji trenutačno radi na ITV-ju, a drugi s Andersonom Cooperom u emisiji 'CBS News 60 Minutes'.

Dosad je iz memoara poznato i kako je između princa Harryja i Williama došlo do fizičkog sukoba. Razlog tome je, kako tvrdi Harry, bila njegova supruga. Sukob se navodno zbio 2019. godine u njegovu domu u Londonu, kada je William nazvao Markle 'teškom' i 'bezobraznom'. Harry je tada Williamu rekao kako ponavlja priče iz medija, što je njegova brata naljutilo.

Tada je sukob eskalirao, a William je Harryja uzeo za ovratnik, potrgao mu ogrlicu i bacio na pod.

Kopirati
Drag cursor here to close