U toplesu

Hana Hadžiavdagić uživa na nudističkoj plaži

Lifestyle / Flash | 08. 08. 2016. u 15:46 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Poznata voditeljica Hana Hadžiavdagić Tabaković posljednjih dana uživa u Turskoj sa svojim suprugom Tarikom Tabakovićem, a osim odmora od posla, ondje odmara i od viška krpica - i to na plaži "za odrasle".

"Ne znam kakvo je vaše stajalište oko vječite teme ?- ‎toples?, za i protiv, ali ja sam već godinama za. Naravno, ako je veće društvo sigurno neću pred deset tuđih muževa ili momaka sjediti golosisa ali u intimnijim društvima nemam problem s tim. Skidate li se vi drage moje ?opet najljepše? ili vaše sifone držite dobro upakirane?", pitala je lijepa Hana svoje obožavatelje na društvenim mrežama, a čini se da mnogi razmišljaju slično.

Hana je u Turskoj proslavila i šestu godišnjicu veze sa suprugom, a priznala je i da joj je doista trebao odmor od posla i poznatog "krajolika", piše Index.hr.

"Legenda kaže da postoje još neke destinacije za ljetovanje osim Hvara i Budve. Ne znam kako vam se da gledati iste likove koje gledate cijelu godinu, nije loše proširiti vidike majke mi", izjavila je voditeljica na Facebooku.

Kopirati
Drag cursor here to close