Ništa mi neće ovi dan pokvarit...

FOTO | Jesenska igra u Zrinjevcu

Uz umjerenu buru danas će po najavljenim vremenskim prognozama dnevne temperature u Hercegovini iznositi i do 14 stupnjeva.
Lifestyle / Flash | 18. 11. 2023. u 12:49 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sunčanu jesensku subotu dobar dio Mostarca proveo je uživajući u parku Zrinjevac. Uz umjerenu buru danas će po najavljenim vremenskim prognozama dnevne temperature u Hercegovini iznositi i do 14 stupnjeva.

Foto: Bljesak.info /  Jesenska igra u Zrinjevcu 
Foto: Bljesak.info /  Jesenska igra u Zrinjevcu 
Foto: Bljesak.info /  Jesenska igra u Zrinjevcu 

Slično vrijeme pratiti će nas i drugi dan vikenda kada će u Hercegovini biti pretežno vedro, dok je za ostatak zemlje najavljeno umjereno oblačno vrijeme.

U ponedjeljak 20.11.2023., umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Tijekom poslijepodneva lokalno slaba kiša je moguća ponegdje u Hercegovini i na jugozapadu Bosne. U kasnim večernjim satima kiša na sjeveru, sjeverozapadu, zapadu Bosne, i sjevernim područjima Hercegovine. Vjetar slab južni i jugozapadni. Jutarnja temperatura zraka od 2 do 8, a dnevna od 10 do 16 °C.

U utorak 21.11.2023., oblačno vrijeme sa kišom i lokalnim pljuskovima. U Hercegovini i na jugozapadu Bosne je moguća grmljavina.Tokom poslijepodneva i noći u područjima iznad 1000 m kiša će postupno preći u susnježicu i snijeg. Vjetar slab u sjevernim područjima Bosne sjeveroistočni, a u ostatku zemlje južni i jugoistočni. Jutarnja temperatura zraka od 4 do 10, na jugu do 12, a dnevna od 6 do 12, na jugu do 16 °C.

U srijedu 22.11.2023., oblačno vrijeme sa kišom. U višim područjima i na planinama snijeg. Tokom poslijepodneva i noći u nizinama Bosne očekuje se sunježica ili snijeg. Na jugu zemlje poslije podne padavine uglavnom prestaju. U Hercegovini i na jugozapadu Bosne umjerena do pojačana bura, a u ostatku zemlje slab do umjeren sjeverni i sjeverozapadni vjetar. Jutarnja temperatura zraka od 1 do 7, na jugu do 10, a dnevna od 2 do 8, na jugu do 14 °C.

 

Kopirati
Drag cursor here to close