Najveći festival

Festival 'ProDance Challenge 2018.': U Mostar stiže preko 1000 plesača

Preko 1000 plesača iz Bosne i Hercegovine i regije dolazi u Mostar kako bi sudjelovali u jednom od najvećih festivala u Bosni i Hercegovini, a za besprijekornu organizaciju zaslužne su trenerice i voditeljice Centra Valerija Nikić i Ivana Udženija.
Lifestyle / Flash | 19. 03. 2018. u 17:17 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Plesni Centar ProDance već sedmu godinu organizira festival modernih plesova ProDance Challenge 2018. koji će se održati u nedjelju, 25. ožujka, u dvorani na Bijelom brijegu u Mostaru, s početkom u 9 sati.

Preko 1000 plesača iz Bosne i Hercegovine i regije dolazi u Mostar kako bi sudjelovali u jednom od najvećih festivala u Bosni i Hercegovini, a  za besprijekornu organizaciju zaslužne su trenerice i voditeljice Centra Valerija Nikić i Ivana Udženija.

Festival će trajati 10 sati, a sve plesače ocjenjivat će stručni ocjenjivački sud kojeg čine Nataša Jekić (BiH), Dejan Brkić (BiH), Mirela Tudor (HR), Aleksandar Marković (SRB), Nataša Stanković(SRB), Slaviša Sredanović (BiH) i Olgica Jovanović (SRB).

''Sretni smo što možemo reći da se jedan od najvećih festivala u Bosni i Hercegovini događa upravo ovdje u našem Mostaru i što smo domaćini jednog ovako velikog događaja. Želimo zahvaliti svim našim plesnim kolegama koji nas podupiru svake godine i naravno našim članovima i njihovim roditeljima koji su uvijek tu za nas'', izjavila je trenerica i voditeljica Centra Valerija Nikić.

Natjecatelji će se pokazati u kategorijama plesova acrobatic/gymnastics, bachata, belly dance/oriental, break dance, street show, street dance, open, electric boogie, freestyle, hip hop, character/ethnic/folk, jazz dance, mažoret, pom pom, cheerleaders, production, twirling, classic ballet, show dance...

Kopirati
Drag cursor here to close