Nagradna igra

Festival glamura

Ukoliko ste korisnik Mastercard® kreditne kartice u izdanju Addiko banke, iskušajte svoju sreću
Lifestyle / Flash | 15. 02. 2020. u 08:47 Sponzorirani članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Filmski festival u Kanu, koji se održava svakog svibnja, glavni je događaj u europskom filmskom kalendaru. Osnovan 1946. godine, svake se godine održava na Palais des Festivals et Des Congres, a najprestižnija nagrada, Zlatna palma, dodjeljuje se najboljem filmu.

Izvrsnost odabranih filmova, bogatstvo i raznolikost žanrova i porijekla filmova, ali i događanja, filmske zvijezde i mediji doprinijeli su privlačenju najpoznatijih glumaca, producenata i redatelja na festival godine.

Za razliku od mnogih drugih važnih filmskih festivala Kanski festival je rezerviran samo za industriju. To znači da se ulaznice za filmove ne prodaju široj javnosti. Organizatori ulaznice dodjeljuju redateljima, producentima, glumcima, publicistima, distributerima i novinarima, a investitori i producenti koji prisustvuju premijerama ili traže filmove za sponzoriranje uglavnom prave zabave na jahtama ili u svojim luksuznim apartmanima, doprinoseći slavnom noćnom životu festivala.

Foto: Ilustracija / Glamur

Dio ovog sjaja i glamura, okruženi A-listom filmskih zvijezda na kultnom Kanskom filmskom festivalu u zadivljujućem Azurnom primorju možete i sami doživjeti ukoliko ste klijent Addiko banke. Glamurozne haljine, frizure, šampanjac, limuzine – želite li se osjećati kao svjetska filmska zvijezda, ovo je događaj na koji trebate doći.

Ukoliko ste korisnik Mastercard® kreditne kartice u izdanju Addiko banke, iskušajte svoju sreću, jer će Addiko banke u Bosni i Hercegovini i Mastercard po jednog najsretnijeg klijenta Addiko Bank dd Sarajevo i Addiko Bank ad Banja Luka sa njihovom pratnjom, ovog proljeća počastiti upravo posjetom Kanskom festivalu.

Svi postojeći klijenti Addiko banke, koji za vrijeme trajanja nagradne igre, od 10.02. do 10.04., obave minimalno pet transakcija Mastercard kreditnom karticom, sudjeluju u nagradnoj igri u kojoj će moći osvojiti dvije povratne avionske karte do Francuske, prijevoz od aerodroma do Nice, noćenja u hotelu, usluge stilista i frizera, kao i džeparac za dvije osobe, u ukupnoj vrijednosti većoj od 15.000 KM. U nagradnoj igri mogu sudjelovati i novi klijenti Addiko Banke, koji u razdoblju trajanja nagradne igre ugovore Addiko Mastercard kreditnu karticu.

Kopirati
Drag cursor here to close