Diva i Mostarac

Mostarac biznismen zaprosio transrodnu prostitutku Elektru Elite

Kada je u svibnju nekoliko dana boravila u Sarajevu zbog promocije pjesama i snimanja emisija, pjevačica je upoznala Mostarca s kojim je kasnije nastavila kontakt.
Lifestyle / Flash | 27. 08. 2021. u 12:18 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Transrodna pjevačica Elektra Elite ponovno se udaje, piše Nova.rs.

Nakon uspjeha koji je doživjela s posljednjom pjesmom “Diva”, pjevačica se privremeno sklonila iz javnosti i medija, te se vratila u Švicarsku, a mediji prenose da je, Elektra započela vezu s jednim biznismenom iz Mostara, koji ju je i zaprosio.

Video: Electra Elite - Diva

''Kada je u svibnju nekoliko dana boravila u Sarajevu zbog promocije pjesama i snimanja emisija, pjevačica je upoznala Mostarca s kojim je kasnije nastavila kontakt. Neko vrijeme su se dopisivali, da bi se opet vidjeli i započeli romansu. On je upućen u Elektrin život i nema problem što je javna osoba i što joj je prostitucija bila prvo zanimanje. U njoj je vidio dobru osobu i nekog na koga može da se osloni u svakom pogledu'', priča izvor Expresstabloida i dodaje da je Elektru novi partner posjećivao u Švicarskoj.

''Dolazio je u Zurich četiri puta i tamo joj je dao prsten. Elektra je bila u šoku jer se nije nadala tome, iako je s njim ušla u ozbiljnu vezu. Sve joj je bilo u planu, ali udaja nikako. Međutim, očigledno je samu sebe demantirala. Toliko se zaljubila da je i karijeru stavila u drugi plan'', otkriva izvor ovog tablioda, no Elektra je kažu bila nedostupna do objave teksta.

Elektra je inače u glazbi napravila malu pauzu, te je u jednom intervjuu najavila da je kraj ove godine njen, te da će tek tada pokazati svoja prava umijeća i sposobnosti.

Video: Electra Elite

Podsetimo, Elektra Elite, prije nego što je postala transrodna osoba, iza sebe ima brak i dvoje djece. Ona je s bivšom suprugom ostala u odličnim odnosima, a sin i kćerka su je podržali u odluci da postane žena. Elektra se već 13 godina bavi prostitucijom u Švaicarskoj i ozbiljno se zalaže za legalizaciju u Srbiji. Na glazbenoj sceni pojavila se u rujnu prošle godine s duetom koji je snimila s Angelinom, nakon čega je nastavila samostalnu karijeru i napravila milijunske preglede na You Tubeu.

Kopirati
Drag cursor here to close