'Najluđa noć'

Joksimović, Čolić, Grašo, Severina...Gdje nastupaju zvijezde za Novu 2024.?

Mostar će u novu, 2024. godinu uvesti regionalna glazbena zvijezda Željko Joksimović, a za najluđu noć u godini rukovodstvo Mostara odabralo je novu lokaciju...
Lifestyle / Flash | 20. 11. 2023. u 12:29 K.M. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

'Najluđa noć u godini' se polako približava, a ako ste još neodlučni gdje biste je trebali dočekati, možda vam popis nastupa pjevača po gradovima u BiH i regiji pomogne u odabiru. 

Joksimović u Mostaru

Mostar će u novu, 2024. godinu uvesti regionalna glazbena zvijezda Željko Joksimović, a za najluđu noć u godini rukovodstvo Mostara odabralo je novu lokaciju i spektakl će organizirati na parkiralištu između Hrvatskog narodnog kazališta u izgradnji i zgrade Vlade FBiH.

Bljesak.info / Koncert Željka Joksimovića u Mostaru

''Kako je već najavljeno, na ovogodišnjem dočeku Nove godine u Mostaru nastupit će regionalna superzvijezda Željko Joksimović. Doček Nove godine bit će održan na parkiralištu između zgrade Hrvatskog narodnog kazališta i zgrade Vlade Federacije BiH. Sljedeći korak je priprema same lokacije, a očekujemo veliki spektakl za sve Mostarke i Mostarce, kao i naše goste'', poručio je gradonačelnik Mostara.

U Sarajevu 4 benda

U glavnom gradu BiH 31. prosinca nastupit će bendovi Zabranjeno pušenje, Crvena jabuka, Bombaj štampa i Letu štuke.

Građane Banje Luke, ali i sve turiste u tom gradu u Novu će uvest Željko Samardžić, dok će prvog dana 2024. godine na Trgu krajine pjevati regionalna glazbena zvijezda Lepa Brena.

Na Trgu slobode u Tuzli također će biti upriličen javni doček Nove godine, a u zabavi na otvorenom glavno mjesto će zauzeti Bajaga i instruktori. I Zenica nastavlja tradiciju organiziranog ispraćaja stare i dočeka nove godine prigodnim sadržajima u središtu grada i spektakularnim koncertima.

'Srce Zenice', kako organizatori nazivaju prostor u središtu gdje se posljednjih godina realizira Festival Zenica Adventure, u okviru kojeg je i središnji javni doček Nove godine, ponovno će odisati blagdanski ambijentom posljednjih dana prosinca i prvih dana siječnja.

U pripremi su novine u odnosu na prošle godine, ali sigurno je da će najveću pozornost privući koncert megapopularne zvijezde Marije Šerifović.

Ovogodišnji predstavnici Hrvatske na Eurosongu će uvesti Zagreb u 2024. i to sa zagrebačkom filharmonijom.

Let 3 u Zagrebu, Čolić u Dubrovniku

Kako je najavio gradonačelnik Grada Zagreba Tomislav Tomašević ovogodišnji predstavnici Hrvatske na Eurosongu će uvesti Zagreb u 2024. i to sa zagrebačkom filharmonijom.

''Moram reći da je Let 3 diljem svijeta dobio pozive da svira za Novu godinu, ali mi smo im se javili već nakon pobjede na Dori u veljači i nismo ni bili svjesni koliki će interes izazvati 'Mama ŠČ' euforija u međuvremenu’', rekao je gradonačelnik povodom predstavljanja ovogodišnjeg Adventa u Zagrebu. 

Foto: Bljesak.info / Zdravko Čolić u Mostaru

Dubrovnik će svoje građane počastiti koncertom Zdravka Čolića na dočeku Nove godine.

''Dragi prijatelji, veselim se Dubrovniku i dočeku Nove godine na Stradunu, na najljepšoj pozornici na svijetu. Voli vas vaš Zdravko Čolić’'' poručio je jedan od najomiljenijih pjevača u regiji.

U Splitu Doris Dragović

Splićanima će na Silvestrovo pjevati Doris Dragović, Kuzma & Shaka Zulu i reper Grše

Glavna zvijezda večeri bit će Doris Dragović, koja je proslavila 40 godina karijere prošle godine, a ove je rasprodala dvije Arene Zagreb. Osim nje, u Splitu će 31. prosinca nastupati i Kuzma & Shaka Zulu te reper Grše.

Foto: Bljesak.info / Doris Dragović u Mostaru

''U Novu godinu Vukovarce i sve posjetitelje ovoga grada uvest će popularni pjevač Matija Cvek. Uz popularne hitove na Trgu Republike Hrvatske zabave sigurno neće nedostajati'', poručili su iz vukovarske Gradske uprave.

Grad Rijeka će i ove godine organizirati tradicionalni ispraćaj stare i doček nove godine. U 2024. godinu Riječani i njihovi brojni gosti imat će priliku, kako Fiuman neslužbeno doznaje, ući uz nastup Gibonnija.

Dubioza u Rovinju, Grašo u Poreču

Rovinj će 31. prosinca biti u znaku domaćeg benda Dubioza kolektiv.

Obožavatelji Petra Graše morat će se zaputiti u Poreč. Objavila je to porečka Gradska uprava. Dodaju da će, osim tradicionalnog velikog dočeka na središnjem gradskom trgu, na Trgu Matije Gupca biti održani paralelni funky doček, doček za najmlađe na Staru godinu u podne, kao i već tradicionalna repriza dočeka.

Nekadašnja pjevačica Colonije zabavljat će Pulu na Forumu, a na Trgu Portarata će feštu predvoditi Vojko V s brojnim DJ-ima. 

Severina i Lepa Brena u Crnoj Gori

Jole će na Staru godinu nastupati čak dva puta. Najprije na dočeku u podne u Samoboru, a onda navečer u Zadru na Trgu. Pridružit će mu se i popularni Ićo iz Bibinja kraj Zadra. 

Foto: Internet / Severina

Za doček Nove godine u Herceg Novom nastupat će Goran Bregović i Bijelo dugme, priopćeno je iz te Općine.

''U najluđoj noći, 31. prosinca, u Herceg Novom će nastupiti Goran Bregović i Bijelo dugme – Alen, Tifa i Orkestar za svadbe i sahrane, koja bezvremenskim hitovima i dobrom energijom jamči odlično ozračje i zabavu’’, navodi se u priopćenju.

Severina će nastupiti u Kotoru, a Lepa Brena u Baru.

Kopirati
Drag cursor here to close