Vremenska prognoza

Danas pretežito sunčano, ali promjena od sredine dana

Vjetar slab do umjerene jačine južnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 0 i 5, na jugu do 8, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 15 i 21 stupanj.
Lifestyle / Flash | 06. 04. 2022. u 07:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prema najavama meteorologa iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda u Bosni i Hercegovini se očekuje pretežno sunčano prijepodne. Od sredine dana postupno naoblačenje sa juga koje će od večernjih sati i tijekom noći na četvrtak uvjetovati kišu.

Vjetar slab do umjerene jačine južnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 0 i 5, na jugu do 8, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 15 i 21 stupanj.

U Sarajevu pretežno sunčano prije podne. Tijekom dana, postupni porast naoblake. U večernjim satima se očekuje i kiša. Jutarnja temperatura oko 2, a najviša dnevna oko 18 stupnjeva.

Za četvrtak je najavljeno pretežno oblačno prijepodne uz prolaznu kišu u jutarnjim satima. Djelomično smanjenje oblačnosti u drugom dijelu dana. Vjetar slab do umjerene jačine zapadnog i jugozapadnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 5 i 10, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 10 i 16 stupnjeva.

U petak će biti pretežno oblačno u Hercegovini i na jugozapadu Bosne, uz mogućnost slabe kiše. U većem dijelu Bosne umjerena oblačnost. Vjetar umjerene jačine, povremeno sa jakim udarima, južnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 4 i 10, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 13 i 18, na jugu do 22 stepena.

Prvog dana vikenda očekuje se umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U jutranjim satima sa slabom kišom u južnim i jugozapadnim područjima, a tijekom dana i u ostatku zemlje. Jutarnja temperatura zraka većinom između 5 i 11, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 13 i 18, na jugu do 22 stupnja.

Kopirati
Drag cursor here to close