Prizovite harmoniju u svoj život

Danas je 22.2.2022., numerolozi tvrde da nam se 'smiješi' sreća

Broj 2 simbolizira ravnotežu, harmoniju, suradnju, kompromis, prihvaćanje, suosjećanje i sklad. Simbolizira savršen balans pa je sad odlično vrijeme da u svojim životima uravnotežite sve što je potrebno.
Lifestyle / Flash | 22. 02. 2022. u 09:19 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Veljača ove godine je posebna, barem ako se gleda iz perspektive simbolike brojeva, preciznije - broja dva. Imali smo datume s puno dvojki - 2.2.2022., 12.2.2022., 20.2.2022., a danas je 22.2.2022.

Ovaj današnji dan je poseban, ne samo zbog simbolike broja 22, već i jer se 22 pojavljuje triput u nizu.

Broj 2 je sretan broj

Ovakvi datumi sa simetrijom brojeva su rijetki i javljaju se u prosjeku svakih 800 godina, piše 24sata.hr

Broj 2 se u numerologiji smatra vrlo sretnim brojem, a ako se u nizu nalazi više njih, kao u današnjem datumu, tada ta sreća može biti samo još i veća. Također, broj 2 simbolizira ravnotežu, harmoniju, suradnju, kompromis, prihvaćanje, suosjećanje i sklad. Simbolizira savršen balans pa je sad odlično vrijeme da u svojim životima uravnotežite sve što je potrebno.

Na primjer, ako ste previše zaokupirani poslom i materijalnim stvarima, vrijeme je da se malo više posvetite duhovnosti, jer je to jedini put do ispunjenja i istinskog osjećaja zadovoljstva.

Imajte na umu da vam se na putu transformacije može učiniti kao da nazadujete, a ne napredujete, ali budite strpljivi - jednom kad krenete tim putem, sve će se s vremenom poslagati na svoje mjesto. Ostanite pozitivni i prizivajte dobro u život.

Također, ukoliko ste s nekim u svađi ili je odnos na neki drugi način poremećen, sad je prilika da to pokušate izgladiti.

Početak sretnog razdoblja

Numerolozi vjeruju da broj 2 i 22 u datumu predstavljaju promjenu pa je odličan period da pokušate popraviti sve što vam u životu ne funkcionira kako treba. Današnji dan bi mogao biti početak sretnijeg perioda, ali morate to osvijestiti i prizvati.

Nailazite li često na brojeve 222, 2222, 22222 ili 222222, moguće da je to poruka kako je došlo vrijeme da poradite na odnosima s drugim ljudima, na njihovom produbljivanju, bliskosti, boljem razumijevanju, povezanosti... Što više dvojki vidite, poruka je jača, odnosno potreba za nekom promjenom je nužnija.

Također, imajte na umu da se 222 smatra anđeoskim brojem.

Inače, nizovi dvojki nas podsjećaju kako se ništa u životu ne događa slučajno. Također, ovi brojevi bi nas trebali podsjetiti na činjenicu da se promjene u životu događaju tek kad smo za njih spremni, ni sekundu prije.

Kopirati
Drag cursor here to close