Nikad nije kasno

Crnogorac postao brucoš u 88. godini: Mi stari nismo za bacanje

"Hoću dokazati da mi stari u godinama nismo za bacanje i da imamo potencijal koji može se iskoristiti" rekao je Branislav koji je upisao fakultet u 88. godini.
Lifestyle / Flash | 22. 11. 2022. u 19:34 Bljesak.info
Branislav Radulović, 88-godišnji brucoš na Mašinskom fakultetu u Podgorici

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Crnogorac Branislav Radulović postao je brucoš u 88. godini.

Branislav je odlučio upisati Strojarski fakultet u Podgorici, gdje je naišao na dobrodošlicu studenata i profesora, piše Index.

"Hoću dokazati da mi stari u godinama nismo za bacanje i da imamo potencijal koji može se iskoristiti", rekao je za Radio i Televiziju Crne Gore. Dodao je da ga je motivirala unuka, koja je nedavno doktorirala pravo u Beogradu. Međutim, njegova obitelj iz jednog razloga nije oduševljena time što je počeo studirati.

"Godine čine svoje, ja sam, daleko, 15 kilometara od Podgorice. Vozim svaki dan u oba pravca i da se nešto dogodi, uvijek bi djed bio kriv", kazao je Branislav. Sredinom prošlog stoljeća završio je Geodetsku školu. Sada mu je neobično naviknuti se na tehnologiju, ali mu kolege pomažu da savlada gradivo.

"Tako ja zbrojim moje i njihove godine i podijelim i ja sam isto mlad kao i oni. Uglavnom, niti sam najgori niti najbolji, zlatna sredina, to je to", zaključio je Branislav.

Kopirati
Drag cursor here to close