nike vs adidas

Cristiano Ronaldo kao Nikeov model u Adidasovoj majici!?

Lifestyle / Flash | 05. 06. 2017. u 22:38 M.B.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Proizvođač sportske opreme Nike zdušno je 'na volej' dočekao veliki trijumf Cristiana Ronalda s Realom u finalu Lige prvaka, kako bi kapitalizirao Portugalčevu popularnost u korist svoga brada.

Međutim, AS podsjeća kako je Nike napravio 'jedno pogrešno dodavanje' u euforiji isticanja Ronalda kao jedne od svojih najvažnijih marketinških zvijezda.

Dva Ronaldova zgoditka u finalu protiv Juventusa bila su i golgeterski zahtjevna i vrlo atraktivna, a praktično su utrli put Realu do pobjedničkog pehara.

Globalna sportska marka pokušava objavljivanjem različitih Ronaldovih slika na portugalskim društvenim mrežama zasjeniti sve druge proizvođače sportske opreme.

Objavljivanjem slike Ronalda iz dječačke dobi uz tekst "Dečko je znao", Nike sugerira kako buduće velike zvijezde odmah prepoznaju pravi brand.

Međutim, analitičarima interneta ubrzo je upalo u oči da je slika 'kropana', jer je u originalu Cristiano na sebi nosio Adidas majicu.

Jasno je da originalna i fotošopirana slika nemaju puno zajedničkoga, jer original je jedna od najpoznatijih povijesnih slika mladog Ronalda, a Nikeova dorada pokušava uskočiti u tuđi džemper...

Kopirati
Drag cursor here to close