Ortopedska pomagala

''Cherka company'' poslala vrijednu donaciju na adresu Caritasa

Radi se invalidskim kolicima, štakama, hodalicama, jastucima, pelenama i navlakama za madrace u ukupnoj vrijednosti od 23.870 KM.
Lifestyle / Flash | 07. 01. 2021. u 15:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ortopedsko-sanitetska kuća Cherka company je u povodu 20 godina djelovanja darovala Caritasu Mostar vrijednu donaciju ortopedskih pomagala i medicinskih sredstava.

Radi se invalidskim kolicima, štakama, hodalicama, jastucima, pelenama i navlakama za madrace u ukupnoj vrijednosti od 23.870 KM.

Donaciju su predstavnici poduzeća Cherk company uručili ravnatelju Caritasa don Željku Majiću, a namijenili su je starim i nemoćnom osobama o kojima Caritas skrbi u svojim projektima i ustanovama.

Svi koji su bilo kada imali prigodu darivati drugima svoje vrijeme, znanje, novac ili materijalne stvari znaju kako darivanje uvijek više zadovoljstva pruža onome tko daruje nego onomu tko pomoć prima.

I sam Isus je rekao da je blaženije davati nego primati. Sam čin darivanja stvara radost i duboko osobno obogaćenje.

Iako se u ovom slučaju Caritas nalazi u svojstvu primatelja pomoći, neizmjerno nas je obradovala gesta Ortopedsko-sanitetske kuće Cherka company koja je prepoznala rad Caritasa i njegovu skrb o starim osobama.

Često naglašavamo kako je uloga Caritasa da bude most, spona između onih koji su potrebni naše pomoći te onih koji žele i mogu pomoći Caritasu u ostvarivanju njegove misije služenja ljudima u potrebi.

Zahvalni smo firmi Cherca company na njihovoj velikodušnoj donaciji. Uz čestitku za 20. obljetnicu rada želimo im još mnogo poslovnog uspjeha u godinama koje su pred njima.

I neka u svome poslovanju uvijek imaju na srcu ljude potrebne pomoći i riječi svetog Pavla koji kaže kako Bog ljubi vesela darivatelja.

Kopirati
Drag cursor here to close