Tjelovježba

Čapljinski vrtićani učili o disciplini

Taekwondo je sport u kojem je svaki pokret lekcija u samokontroli i preciznosti.
Lifestyle / Flash | 16. 01. 2024. u 13:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dječji vrtić Čapljina u suradnji sa Taekwondo klubom Čapljina pod vodstvom Željka Vege je organizirao aktivnosti u prostorijama vrtića za predškolski uzrast vrtićke djece.

Foto: PR / Tjelovježba u vrtiću

Cilj druženja je upoznati djecu sa pravilima, vještinama i zanimljivosti Taekwondo-a. Taekwondo je sport u kojem je svaki pokret lekcija u samokontroli i preciznosti.

Djeca uče kako uskladiti svoje tijelo i misli, uče se dosljednosti i posvećenosti, te se s ovom disciplinom navike iz sporta projektiraju i na njihove obaveze i ponašanje kod kuće. Taekwondo izgleda kao individualni sport, ali također pruža razvoj timskih vještina i društvenih interakcija. Ukratko, Taekwondo obogaćuje živote djece, pružajući im kvalitetan fizički razvoj, izgradnju karaktera i upornost.

Foto: PR / Tjelovježba u vrtiću

Mališani su uživali, učili nešto novo, nadamo se probudili želju za sportskim načinom života, te sam sport shvatiti kao potreban u svakodnevnici za zdrav i kvalitetan razvoj i odrastanje.

Foto: PR / Tjelovježba u vrtiću

Aktivan život je i kvalitetan život. Ovim putem se vrtićani i osoblje DV Čapljina zahvaljuje na suradnji Taekwondo klubu Čapljina i treneru Željku Vegi.

Kopirati
Drag cursor here to close