Tako to radi Đaka

Čapljinac priredio Mostarki prosidbu iz snova u Dubrovniku

Lifestyle / Flash | 06. 08. 2016. u 16:26 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Bila sam na plaži i odjednom je počela svirati naša pjesma. Prošli su me trnci, a Kreše nije bilo pored mene. Kroz glavu mi je samo prolazilo pitanje: Gdje je baš sada nestao'', govori Ana Marić (24) iz Mostara.

S dečkom Krešom Krešićem (27), inače Čapljincem, prošli vikend posjetila je Dubrovnik. Taj dan ostat će joj zauvijek u sjećanju. Krešo je s razlogom nestao na nekoliko minuta. Naime, organizirao je konobare u beach baru i priredio svojoj ženi iz snova prosidbu kakvu većina žena sanja.

''Konobari su stali pored mene svi obučeni u iste crvene majice. Na njima je pisalo: Buco, hoćeš li se udati za mene? Počela sam se tresti'', prepričava uzbuđeno Ana. Ali Kreše i dalje nije bilo..., piše 24sata.hr.

Ubrzo se njezin dragi pojavio i to na najoriginalniji način koji je mogao - izronio je iz mora s prstenom, kleknuo na plažu i još jednom ponovio: Buco, udaj se za mene!

Buco je nadimak koji joj je Krešo dao od prvog dana njihove troipolgodišnje veze.

Ana je vrištala: Da, da! Potom je zaplakala, pa opet vrištala, kleknula i zagrlila svog muškarca.

''Srce mi je željelo iskočiti. Kasnije sam se našalila da sam ljuta, što da mu je prsten ispao u moru?'', kaže Ana koja je oduševljena Krešinim izborom prstena.

''To je čovjek mog života!'', zaključuje djevojka.

Kopirati
Drag cursor here to close