Viđali se

Brenin muž bio blizak s Lady Di

Lifestyle / Flash | 10. 04. 2016. u 13:45 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Suprug pjevačice Lepe Brene (55), bivši tenisač Slobodan Boba Živojinović (52) srpskom je Kuriru priznao da je bio blizak s pokojnom princezom od Walesa, Dianom koja ga je, kaže, na mečevima gledala s tribina, iako su ostali članovi kraljevske obitelji bili smješteni u VIP ložama.

''Dobro, nećemo o tome. Ne želim sada pričati o tome jer ona više nije s nama. Velika je stvar kada te na meč dođe bodriti netko poput nje, jer se nije događalo da me netko iz kraljevske obitelji bodri sa tribina'', rekao je Bobo časopisu Kurir koji se domogao njegove zajedničke fotografije s Lady Di.

Princeza je tada bila u braku s princom Charlesom, a Živojinović je bio u vezi sa Zoricom, s kojom ima sina Filipa (30). No svejedno su razvili odnos zbog dugih, 'običnih', razgovora.

Boba je upoznao Lady DI 1987. godine na turniru humanitarnog karaktera pod njenim pokroviteljstvom.

''Bio sam jedan od sudionika. U prvom razgovoru pitala me jesam li ja taj tenisač koji ima najjači servis. Iduće godine opet se održao meč, pa je ona opet došla. Ponovno me pitala je li moj servis i dalje dobar. Tada smo se počeli viđati i družiti. Bili smo bliski'', ispričao je Brenin suprug.

Kopirati
Drag cursor here to close