Crested Senecio Vitalis

Biljka u obliku sireninog repa nova je Instagram opsesija

Predivna biljka jednostavna za održavanje!
Lifestyle / Flash | 19. 08. 2021. u 13:19 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon povratka s godišnjeg odmora, ono o čemu najčešće razmišljamo jest promjena; bilo karijere, vlastitog izgleda ili pak promjena životnog prostora. Ako želite osvježiti svoj dom, najbolji način za to su biljke, koje su se istaknule kao suptilan detalj koji itekako čini razliku!

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 

Objavu dijeli Blanquitas Plantitas (@blanquitasplantitas)

Vjerujemo kako nemate želje niti volje za velikim promjenama koje uključuju dugotrajne radove i majstore, no ako želite svom okruženju udahnuti jednu sasvim novu energiju i atmosferu, onda ne možete pogriješiti s biljkama.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 

Objavu dijeli Repotting Daddy JD (@repottingdaddy)

Trenutno u zelenom svijetu glavnu riječ imaju sukulenti, a što je njihov oblik neobičniji i upečatljiviji to će više doprinijeti samom prostoru. Pravi primjer toga su i sukulenti u obliku repa morskih sirena, koji su u vrlo kratkom vremenu postali pravi hit na Instagramu.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 

Objavu dijeli Navarro (@navarroplants)

Također, osim što je ova biljka jednostavna za održavanje, jednako tako je sjajan izbor za sve one vječne zaljubljenike u ljeto i more, pa ćete tako u svakom trenutku imati podsjetnik na bezbrižne ljetne dane. Njezin službeni naziv je Crested Senecio Vitalis te raste na suprotnoj strani od izvora svjetlosti, a obično naraste 30 do 40 centimetara u visinu te može doseći širinu od 90 do čak 150 centimetara.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 

Objavu dijeli Kristene Caldwell (@justkristene)

Kako je porijeklom s rta Južne Afrike, zimi raste, ljeti miruje, što kod većine sukulenata nije slučaj. Tako će zahtijevati malo vode i održavanja, a ako i niste baš odgovorni što se zalijevanja bilje tiče, bez brige, Crested Senecio Vitalis je otporna na sušu.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 

Objavu dijeli RNlyn1 (@rnlyn1)

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 

Objavu dijeli RNlyn1 (@rnlyn1)

Kopirati
Drag cursor here to close