Početak ere prosperiteta i svjetlosti

BIjeli Mjesec donosi sreću za 3 znaka - Slijedi 7 mjeseci uspjeha

Dolaskom Bijelog Mjeseca, kao što mu ime govori, ulazimo u vladavinu svjetlosti, prosperiteta i uspjeha. Problemi vezani za prethodnu sezonu polako će nestajati.
Lifestyle / Flash | 15. 11. 2023. u 19:39 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bijeli Mjesec, koji je u Ovnu od travnja ove godine, prelazi u Bika i tu će ostati sedam mjeseci. Ovo označava početak ere prosperiteta i svjetlosti, jer se time završava i doba vladavine Crnog Mjeseca.

Dolaskom Bijelog Mjeseca, kao što mu ime govori, ulazimo u vladavinu svjetlosti, prosperiteta i uspjeha. Problemi vezani za prethodnu sezonu polako će nestajati, a fokus će biti na financijama, koje se od sredine ovog mjeseca počinju mijenjati nabolje. Naime, ova virtualna točka (Bijeli Mjesec) je povezana s odnosom Mjeseca i Zemlje i predstavlja područje najrazvijenije komunikacije među njima, dok Zemlja dobiva i najviše svjetlosti od Mjeseca, prenosi Atma pozivajući se na Sensa mondo.

Stoga ne čudi što nas astrologija upućuje na promjene i puteve koji su pred nama i vodi nas ka onome što nam je potrebno. Znak Bika nam omogućava da postanemo svjesni vlastitog uporišta. Usmjerava nas ka ispravnom izboru koji će biti osnova za naše daljnje djelovanje i kretanje.

Gotovo da se osjeća to vodstvo, ono nam daje osjećaj stabilnosti i zaštite. Međutim, ne treba se time ograničavati niti se samo tome prepustiti. Moramo početi stvarati i otvarati puteve koji su nam sada jasniji.

Period Bijelog Mjeseca najviše će utjecati na 3 znaka Zodijaka od 15. studenog 2023. godine.

Ovan

Bijeli Mjesec pomaže u životnim borbama. To daje aktivnom Ovnu pregršt prilika da preuzmu kontrolu i krenu u akciju. Ljudi će od ovog znaka tražiti smjernice i mišljenje, a to će se snažno odraziti u poslovnoj sferi života.

Ponekad ćete osjetiti pritisak i znak da se za nešto morate izboriti, ali ćete biti potpuno sigurni u svoje sposobnosti i čvrsto ćete vjerovati u ostvarenje onoga što ste zamislili.

Do 15. lipnja/juna 2024. novčana dobit se još neće činiti dostižnim, ali uporne Ovnove, poslije tog perioda očekuje fantastičan razvoj događaja i vijesti.

Blizanci

Od 15. studenog Bijeli Mjesec ulazi u vaš sektor podsvijesti. To vam daje priliku da se povežete sa svojim duhovnim sebstvom i pogledate u sebe. To će otvoriti kanale za neophodan dijalog sa samim sobom.

Vrijeme je da se suočite s vlastitom paralizom i strahovima koji nisu realni. Oni su samo u vašim mislima i koče vas od daljeg napretka. Ovaj period vam pruža priliku da ih oslobodite i prihvatite onako kako ih sami sebi namećete.

Istovremeno, primijetit ćete kako potisnute emocije, koje su vas gušile na psiho-fizičkoj razini, konačno izlaze iz vas. Predajte im se, a zatim ih odbacite od sebe. Možda čak i odete na putovanje koje će vam pomoći da definirate promjene koje apsolutno morate napraviti u svom životu.

Djevica

U vašem slučaju, u ovom periodu Bijeli Mjesec ulazi u sektor putovanja i obrazovanja. Možda sanjate o putovanju za koje vjerujete da je nemoguće, ali ne očajavajte.

U vašem životu će se pojaviti znak ili osoba ili jednostavno prilika koja će vas pratiti upravo do onoga što vam je očajnički potrebno i čemu teže vaše želje.

Ovo će generalno otvoriti vašu svijest i proširiti vaš pogled na vlastito okruženje, koje više nećete toliko ograničavati. Do 15. lipnja ispunit ćete neke vrlo važne financijske težnje i imati priliku da unosno investirate.

 

Kopirati
Drag cursor here to close