Bešlić

Za Bljesak iz Bruxellesa: Nadamo se najboljem!

Gradonačelnik Bešlić kazao je kako je mostarski tim uspješno predstavio i obranio projekt Mostar - Europska prijestolnica kulture 2024. godine.
Lifestyle / Flash | 25. 09. 2019. u 10:11 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Nadamo se najboljem ali ostaje nam da vidimo što će se dogoditi danas u podne. Jučer smo imali izvrsnu prezentaciju. Nakon izlaganja dobili smo snažan pljesak. Naš tim, koji je radio na ovom projektu, dao je sebe, svoje znanje i sposobnost i što je najvažnije u njemu su iskazali svu svoju ljubav prema gradu Mostaru'', kazao je u izjavi za Bljesak.Info gradonačelnik grada Mostara Ljubo Bešlić.

Gradonačelnik Bešlić kazao je kako je naš tim uspješno prezentirao i obranio projekt Mostar - Europska prijestolnica kulture 2024. godine. ''Nakon izlaganja Komisija je imala mnoštvo pitanja na koje je naš tim uspješno odgovorio. Bili su jako zadovoljni. Sjednica počinje u 11.30 sati a konačna odluka čeka nas u podne. Grad koji dobije titulu Europske prijestolnice kulture dobit će obrazloženje zbog čega je izabran, kao i gradovi koji ne uspiju'', objasnio je.

Mostarski gradonačelnik otputovao je u ponedjeljak u Bruxelles zajedno s osam članova Tima Mostar 2024. gdje su u utorak prezentirali projekt Mostar – Europska prijestolnica kulture 2024.

U mostarskom izaslanstvu su, osim gradonačelnika, i Dalibor Nikolić, Senada Demirović Habibija, Mustafa Alendar, Tanja Miletić Oručević, Tatjana Mićević Đurić, Almir Mujkanović, Danijel Vidović i Tina Ćorić.

Mostar se, uz Banja Luku i norveški Bodø, plasirao u finale izbora za ovu prestižnu titulu.  Konačna odluka o tome koji je grad ponio titulu Europske prijestolnice kulture za 2024. godinu bit će poznata u 12 sati.

Sretno Mostar!

Kopirati
Drag cursor here to close