B-Dance kreće u nove plesne pobjede

B-Dance kreće u nove plesne pobjede

Plesni studio B-Dance već trinaestu godinu u nizu predstavlja kulturološko i umjetničko nadahnuće u Hercegovini, te je organizator više plesnih događaja, ali posebnu pažnju pridaje i edukaciji mladih plesača i instruktora kako u Mostaru, tako i šire.
Lifestyle / Flash | 30. 08. 2018. u 15:11 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Plesni studio studio B-Dance vrši upis novih članova za sezonu 2018.-2019. u programe grupa hip hopa, break dance-a, street showa, te vokalno plesne grupe i glazbene radionice koje će s radom započeti od ponedjeljka 3.rujna 2018.godine.

Kako biste osigurali svoje mjesto, možete se već danas predbilježiti:

– putem maila:  [email protected]
– na brojeve telefona 063 347 323 ili 063 928 949
– putem inboxa Facebook ili Instagram stranice Plesni studio B-Dance
- ili doći na sami dan upisa u ponedjeljak 3.rujna od 19 do 20.30h ili odabrati jedan drugi radni dan u tjednu od 18h kroz cijeli mjesec rujan do kada traju upisi.

Treninzi se održavaju u prostorijama Plesnog studija B-Dance na adresi Zagrebačka 10 (preko puta zgrade spajalice).

Inače, plesni studio B-Dance već trinaestu godinu u nizu predstavlja kulturološko i umjetničko nadahnuće u Hercegovini, te je organizator više plesnih događaja, ali posebnu pažnju pridaje i edukaciji mladih plesača i instruktora kako u Mostaru, tako i šire.

U prilog ovome govori podatak kako su članovi PS B-Dance do sada osvojili preko stotine medalja i priznanja, pa ukoliko i vi želite biti dio pobjedničkog plesnog studija i dati svoj doprinos na putu ka novim uspjesima, svakako nas kontaktirajte.

Provodite aktivno svoje slobodno vrijeme i budite dio velike uspješne plesne obitelji PS B-Dance.

Kopirati
Drag cursor here to close