U kvizu Tko želi biti milijunaš?

Ante poslušao suprugu i ostao bez novca

Ante Živković je podrijetlom iz okolice Šibenika. Došao je u pratnji brata Grge, koji je slavio 30. rođendan, te su mu okupljeni u studiju čestitali prigodnom pjesmom.
Lifestyle / Flash | 27. 11. 2023. u 10:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pitanje za 18.000 eura bilo je u ovotjednom izdanju kviza Tko želi biti milijunaš? kobno za dva natjecatelja. Čakovčanin Radovan Radiković na 12. je pitanju riskirao, netočno odgovorio i kući otišao s 5000 eura. Ante Živković na istom je pitanju prihvatio mišljenje džokera zovi, svoje supruge, i kviz napustio također s iznosom drugog praga.

Ante Živković je podrijetlom iz okolice Šibenika. Došao je u pratnji brata Grge, koji je slavio 30. rođendan, te su mu okupljeni u studiju čestitali prigodnom pjesmom, prenosi Index.

Profesor povijesti

Profesor povijesti u zagrebačkoj OŠ Augusta Harambašića na sedmo je pitanje, za 600 eura, točno odgovorio zahvaljujući džokeru pitaj publiku. Pitanje je glasilo:  "Bodljikavo prase obitava u Starom, a drvolazac u Novom svijetu. Oboje su... ". Ponuđeni odgovori bili su: A - balegari, B - merkati, C - mravojedi ili D - dikobrazi.

Na 9. pitanju, za 2500 eura, iskoristio je džoker pola-pola jer nije znao koji su prizor naslikali Millet, Van Gogh i Munch - prvi s ruba šume, drugi iz mentalne ustanove, a treći iz hotelske sobe. U ponudi su bili: A - Terasa kavane, B - Suncokreti, C - Crveni vinogradi i D - Zvjezdana noć. 

Pitanje za 18.000 eura

Na pitanju za 18.000 eura zatražio je posljednjeg džokera, suprugu Karmen. Tražilo se čega od navedenoga ima najviše u ljudskom tijelu - Henleovih petlji, Eustahijevih cijevi, Golgijevih aparata ili Langerhansovih otočića.

Ni džoker zovi, supruga, nije bio siguran. A Ante se odlučio kockati i poslušati Karmen kako bi joj opet mogao reći da ga sabotira - i kao konačni odgovor naveo njezinu sugestiju. I kviz napustio s 5000 eura…

Kopirati
Drag cursor here to close