Stadion Babovac Ljubuški

Prvi veliki koncert nakon početka pandemije u BIH održat će Halid Bešlić

Svojim samostalnim koncertom u Ljubuškom, prvim nakon dugo vremena, bez sumnje će oduševiti vjernu publiku u Bosni i Hercegovini.
Lifestyle / Flash | 09. 06. 2021. u 15:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by PRimera (@agencija.primera)

Nakon dugo vremena i brojnih mjera koje su stupile na snagu nakon pojave koronavirusa, konačno će se održati prvi veliki koncert u Bosni i Hercegovini.

Led će probiti najveća glazbena bosanskohercegovačka zvijezda Halid Bešlić, a  nastupit će 1.srpnja 2021. godine na stadionu Babovac u Ljubuškom.

Legenda narodne glazbe Halid Bešlić jedan je od umjetnika čija popularnost ne jenjava, a njegove pjesme jednako su uspješne kod starije, kao i kod mlađe publike. U svojih preko 40 godina pjevačke karijere objavio je preko 20 albuma, a u svom opusu ima gotovo 200 pjesama.

Uz njegove brojne bezvremenske hitove poput "U meni jesen je", "Prvi poljubac", "Zlatne strune", "Miljacka", "Romanija", "U meni jesen je", itd., odrastale su i odrastati će generacije.

Svojim samostalnim koncertom u Ljubuškom, prvim nakon dugo vremena, bez sumnje će oduševiti vjernu publiku u Bosni i Hercegovini.

Koncert će započeti u 20:30 sati nastupom grupe Sinergija, a ulaznice će biti u prodaji do kraja tjedna. Sve informacije o koncertu pratite na društvenim mrežama organizatora IG @agencija.primera, FB Primera.

Kopirati
Drag cursor here to close