Philip Morris BH

IQOS 3 DUO stigao i u Bosnu i Hercegovinu

Kompanija je u posljednjih 15-ak godina uložila više od šest milijardi dolara u naučna istraživanja, razvoj i komercijalizaciju bezdimnih proizvoda na kojima je radilo preko 400 vodećih znanstvenika
Lifestyle / Flash | 08. 11. 2019. u 10:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kompanija Philip Morris BH je u četvrtak predstavila IQOS 3 Duo, najnoviji proizvod iz porodice bezdimnih uređaja, koji je nakon globalnog lansiranja, stigao i na bh. tržište. BiH je među prvim zemljama Europe u kojima je ovaj najnoviji proizvod dostupan.

U sjajnoj atmosferi Brew Imperial Society u Sarajevu, u društvu brojnih prijatelja i poslovnih suradnika kompanije, predstavljen je IQOS 3 DUO, a Moamer Kasumović je podijelio i svoja iskustva prelaska na IQOS s okupljenima.

Da jučerašnji datum prođe nezaboravno za sve one koji su prisustvovali događaju, a slavili su rođendan baš na
datum lansiranja najnovijeg IQOS proizvoda, pobrinuo se Philip Morris BH, koji je svakom takvom posjetitelju uručio prigodan poklon.

Foto: PR / IQOS 3 DUO stigao i u Bosnu i Hercegovinu
Foto: PR / IQOS 3 DUO stigao i u Bosnu i Hercegovinu
Foto: PR / IQOS 3 DUO stigao i u Bosnu i Hercegovinu

Srđan Lazović, generalni direktor kompanije Philip Morris za BiH i Crnu Goru, zahvalio se prisutnima na dolasku, ali i na povjerenju koje su ukazali kompaniji do sada.

"Dolazak IQOS 3 DUO potvrđuje našu posvećenost da stalno i bez prestanka investiramo u razvoj i komercijalizaciju proizvoda koji u osnovi imaju nauku, i tako pomognemo milijunima odraslih pušača da ako ne mogu da ostave cigarete odaberu bolju alternativu. IQOS 3 DUO u sebi sadrži najbrži i najmoćniji grijač u čitavoj IQOS obitelji, i omogućava dva uzastopna korištenja bez potrebe da se puni, dok je sam punjač puno brži od trenutno postojećih“ izjavio je Lazović.

Kompanija je u posljednjih 15-ak godina uložila više od šest milijardi dolara u znanstevna istraživanja, razvoj i komercijalizaciju bezdimnih proizvoda na kojima je radilo preko 400 vodećih znanstvenika s ciljem da do 2025. najmanje 40 milijuna pušača, ako ne prestanu pušiti, pređu na manje štetnu opciju od cigareta.

Kopirati
Drag cursor here to close