Šaim Se

Baka Prase dobio kaznenu prijavu zbog odnosa s maloljetnicama

Baka Prase se u aferi našao nakon što su se na društvenim mrežama pojavile optužbe da nudi spolne odnose maloljetnicama.
Lifestyle / Flash | 04. 09. 2020. u 15:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Protiv Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase, podnesena je kaznena prijava zbog afere s maloljetnicama.

Zaštitnik građana Republike Srbije Zoran Pašalić otkrio je da mu je iz Ministarstva unutarnjih poslova potvrđeno da je podnesena kaznena prijava protiv YouTubera zbog navodnih nedozvoljenih spolnih radnji s maloljetnicama koje su iznesene u medijima, prenosi N1.

U priopćenju se navodi da je zaštitnik građana iz medija dobio informacije o navodnim nedozvoljenim spolnim radnjama s maloljetnicom, "kao i njegovo priznanje u medijima da je izvršio navodnu obljubu nad djetetom".

Zaštitnik građana je od ministarstva zatražio da ga obavijeste o mjerama koje su podnesene u vezi s ovim slučajem.

"MUP u odgovoru navodi da su službenici Uprave kriminalističke policije izvršili odgovarajuće provjere i da su utvrdili da su 7. i 8. jula 2020. godine 'primljene dvije prijave građana putem elektronske pošte na adresu [email protected] gdje se ukazivalo na videozapis na platformi YouTube, u kome B.I. objavljuje sadržaj komunikacije ostvaren putem društvene mreže Instagram s maloljetnim licima, kao i da je imao seksualne odnose s jednom maloljetnicom", naveo je Pašalić.

Dodao je da su, prema navodima MUP-a, prijave s arhiviranom snimkom od 8. lipnja dostavljene Posebnom odjeljenju za borbu protiv visokotehnološkog kriminala Višeg javnog tužilaštva u Beogradu. Pašalić je pozvao nadležne organe da poduzmu sve mjere koje su im na raspolaganju kako bi se spriječilo uznemirujuće ponašanje pojedinih poznatih osoba prema građanima.

"Javne ličnosti imaju pojačanu odgovornost za svoje ponašanje i svaku izgovorenu riječ", komentirao je Pašalić.

Baka Prase se zasad nije oglasio o ovome.

Podsjećamo, Baka Prase se u aferi našao nakon što su se na društvenim mrežama pojavile optužbe da nudi spolne odnose maloljetnicama.

U javnost su isplivali screenshotovi njegovog navodnog dopisivanja s 14-godišnjom djevojčicom koju je nagovarao da mu šalje gole fotografije i ima spolne odnose s njim.

Baka Prase djevojku je zatim nazvao "narkomankom koja mora počupati obrve" te najavio da će je tužiti sudu. Ispričao je kako bez prestanka ima spolne odnose s curama te ih optužio da lažu o svojim godinama.

Nakon toga je ostao bez gotovo svih sponzorskih ugovora te se nakratko povukao s YouTubea, a ta platforma mu je ograničila monetizaciju, što je značilo da nije zarađivao skoro ništa kada bi objavio novu snimku, prenosi Index.hr.

U posljednjim je objavama poručio fanovima da se situacija popravila i da je ponovo počeo zarađivati.

Kopirati
Drag cursor here to close