Rumunjska vs. Hrvatska

Andreea oplela po Ivani Knoll: Otkad je u nogometu važan par sisa?

Lifestyle / Flash | 12. 12. 2022. u 13:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Putem svog službenog Twitter profila, na Ivanu Knoll 'okomila' se i rumunjska tenisačica Andreea Prisacariu, kojoj se nije svidjelo njezino odijevanje u Katru, zbog čega ju je odlučila javno iskritizirati.

Budući da u Katru postoje stroga pravila oko odijevanja, osobito žena, mnogima su zasmetala golišava izdanja Ivane Knoll, koja su obišla svijet, ali i koja su hrvatskoj navijačici donijela u samo nekoliko dana više od milijun i pol novih pratitelja iz cijelog svijeta.

'Otkad je u nogometu važan par sisa? I nemojte da počnem o izboru outfita u zemlji u kojoj se neka pravila moraju poštivati. Možeš biti seksi i u nekim drugačijim izdanjima, budi sigurna', poručila joj je tenisačica i stavila fotografiju oskudno odjevene Ivane Knoll.

A njezina objava izazvala je raspravu - i dok su jedni zaključili da je samo ljubomorna, drugi su se složili s njom. 'Ti si samo malo ljubomorna', 'Ljudi neka nose što žele'....

Otkako je počelo Svjetsko nogometno prvenstvo u Katru, Ivana Knoll ne prestaje izazivati pažnju i to do te mjere da ju je zbog odijevanja prozvao katarski biznismen, nakon čega se za nju zainteresirao i britanski voditelj Piers Morgan koji ju je ugostio u svojoj emisiji, prenosi Tportal.

Ivnaa Knoll Vatrene bodri od Svjetskog prvenstva u Brazilu 2014. godine, a proslavila se tijekom prvenstva u Rusiji 2018. upravo svojim oskudnim izdanjima.

Kopirati
Drag cursor here to close