Saznajte koje!

7 laži koje žene govore muškarcima da izbjegnu neugodnosti

Komunikacija je jedna od najvažnijih stvari za uspješan odnos, posebno onaj između žene i muškarca.
Lifestyle / Flash | 04. 10. 2023. u 15:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ipak, dogodi se da žene ponekad muškarcima kažu neke laži kako bi izbjegli neugodnosti. U nastavku ćemo otkriti što sve stoji iza tih laži i kako one utječu na odnos muškarca i žene. 

1. Nije mi ništa

Kad žena kaže muškarcu da joj nije ništa, vjerujte svašta joj je. Samo je u tom trenutku preplavljena emocijama te joj je lakše reći da je sve u redu nego da ih objašnjava.

Muškarci koji dobro poznaju žene neće samo tako lako povjerovati u ovu laž, nego će je uvjeriti da kaže istinu. Prije nego išta odlučite raspraviti, bitno je stvoriti siguran i privatan prostor za razgovor i otvorenost kako bi se stvari razjasnile.

2. Ovo sam kupila na sniženju

Ovu rečenicu čujemo čak i od žena koje imaju svoj posao i novac, no ipak lažu muškarcima o pravoj cijeni nečega što su kupile. Istina je da žene uvijek žele izgledati savršeno i za to im je potrebno mnogo odjeće i modnih dodataka.

Zbog činjenice da stalno kupuju, mogu se osjećati loše te muškarcima prikriju pravu istinu. Nemojte im to uzeti za zlo nego ih podržite u njihovim malim zadovoljstvima!

3. Ne smeta mi ako ideš vani s dečkima

Foto: Canva / Muškarac i žena se ignoriraju 

Ovo je jedna od najčešćih laži koje žene govore muškarcima i ne znamo je li nam više simpatična ili smiješna. Naime, ženama generalno ne smeta kad njihov muškarac ima svoj krug prijatelja no postoje trenuci kad bi voljele da njihovi partneri ostanu s njima.

Zbog ljubavi koju osjećaju prema svom partneru radije će reći da im ne smeta što idu van s njima, te će se nasmiješiti da ih uvjere u ono što pričaju. 

4. Ne sjećam se 

Iako žene dobro pamte sve događaje, ponekad im se ne da vraćati na neku bolnu temu pa će radije reći da ih se ne sjećaju. Ovo shvatite kao signal da je ne pitate dodatna pitanja jer joj ne odgovara bilo kakva rasprava o tome.

Ako se radi o nečem bitnom, odaberite drugi trenutak koji će oboma više odgovarati te riješite nesuglasice koje imate. 

5. Nisam imala mnogo partnera

Poznato je da žene smanjuju broj partnera s kojim su bile dok muškarci taj broj uvećavaju.Nažalost još uvijek postoje dupli standardi koji ne idu u prilog ženama te na ovaj način pokušavaju sačuvati svoj ugled. 

Ako je žena imala mnogo partnera, neće Vam otkriti pravu istinu jer ne želi da pomislite da je promiskuitetna. Ako Vam je zaista stalo do nje, sigurno Vam neće biti bitna njihova bogata ljubavna prošlost.

6. Odličan si ljubavnik 

Foto: Canva / Nezadovoljna žena u krevetu

Ovo je laž koju žene govore muškarcima kako ne bi povrijedili njihove osjećaje. U većini slučajeva žena uživa u intimnim trenucima, no ne toliko da dođe do vrhunca.

Budući da joj je stalo do partnera, radije će mu reći da je uživala nego da kaže istinu. U ovoj sitnoj laži nema ništa loše no ako se bude ponavljala, laž će biti najmanji problem koji imate u vezi. 

7. Super kuhaš

Kad se muškarac potrudi da spremi obrok, žena će ga pohvaliti bez obzira koliko neukusan bio. Ovo je sitna laž koju žene govore muškarcima da ne bi povrijedili njihove osjećaje i da se zahvale za trud oko kuhanja.

Kad muškarac kuha za ženu, to je pravi znak ljubavi, te nijednoj nije bitno ako nije dovoljno slano ili ako se obrok malo prepekao. Kad u obzir uzmemo da žene ovu laž izgovaraju iz ljubavi, ne možemo im ništa zamjeriti, zar ne?

 

Kopirati
Drag cursor here to close