Snimka

Koncert ''U mom srcu vatra'' na Maria Vision televiziji

Svi koji su bili na koncertu sigurno će se rado prisjetiti te večeri, a svi ostali moći će čuti zašto su pjesme duhovne glazbe sve privlačnije i popularnije.
Kultura / Vjera | 06. 01. 2022. u 14:36 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Svi koji su bili na koncertu suvremene duhovne glazbe ''U mom srcu Vatra'' kojeg je organizirala udruga ''Korektiv'' iz Širokog Brijega, sigurno će se rado prisjetiti te večeri, a svi ostali moći će čuti zašto se o koncertu posvećenom Isusu još uvijek priča i to zahvaljujući izvedbi Alana Hržice i njegovih gostiju: Vanesse Mioč, zbora Mihovil iz Splita, fra Marina Karačića i sestra Ramljak.

Hrvatski glazbenici nastupili su na koncertu ''U mom srcu Vatra++ 19. prosinca 2021. godine u prepunoj gradskoj sportskoj dvorani Pecara u Širokom Brijegu.

Kroz 30-ak pjesma prenijeli su posebnu energiju i emocije na publiku a što su sve zabilježile i kamere Maria Vision televizije koja će u nedjelju, 9. siječnja, 2022. godine u 20.30 u sklopu HOME TV na programu 11 emitirati snimku cijelog koncerta na kojem je – Bog – bio proslavljen na najveći ljudski mogući način.

Svi koji su bili na koncertu sigurno će se rado prisjetiti te večeri, a svi ostali moći će čuti zašto su pjesme duhovne glazbe sve privlačnije i popularnije.

Inače, osim što je bila jedna od glavnih promotora koncerta ''U mom srcu Vatra'', Maria Vision Međugorje je prva religiozna televizija na hrvatskom jeziku u Bosni i Hercegovini.

Nastala je kao podružnica ''Maria Vision'' – misije koja u svom televizijskom programu već godinama emitira katoličke i religiozne sadržaje u cilju evangelizacije.

Maria Vision je televizijski kanal prisutan u više od 20 zemalja u Sjevernoj i Južnoj Americi, Africi, Europi te Bosni i Hercegovini gdje pokriva više od 21 milijun domova.

Snimku koncerta gledajte na Maria Vision u nedjelju, 9. siječnja, 2022. godine u 20.30 u sklopu HOME TV na programu 11!

Više informacija možete pronaći na internetskim stranicama: umomsrcuvatra.com

Kopirati
Drag cursor here to close