Učinite dobro djelo

Mostarci, evo prilike za kupnju unikatnih božićnih poklona

"Kupovinom ovih proizvoda priuštit ćete sebi ili nekoj dragoj osobi vrijedan i neobičan dar, ali istodobno pomoći i podržati Caritasove aktivnosti za osobe s invaliditetom", poručili su iz Caritasa hercegovačkih biskupija.
Kultura / Vjera | 10. 12. 2021. u 17:03 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vrijeme došašća (adventa) u kojem se nalazimo ispunjeno je našim duhovnim hodom, rastom, obiteljskom molitvom i odricanjem. To je vrijeme koje nas poziva da budemo humani i činimo dobra djela, stoji u priopćenju Caritasa hercegovačkih biskupija.

Naime, oni su i ove godine odlučili sudjelovati u "adventskom programu" postavljajući u dvorištu Caritasovog socijalnog i upravnog centra u Mostaru (u Zagrebačkoj ulici) adventsku kućicu u kojoj će biti izložene rukotvorine korisnika iz radionicama za osobe s invaliditetom.

Foto: PR / Mostarci, evo prilike za kupovinu unikatnih božićnih poklona

"Želja nam je svim posjetiteljima predstaviti i ostale aktualne Caritasove projekte i aktivnosti, te potaknuti javnost na sveopće zalaganje za pomoć bližnjima u potrebi u čemu se naš biskupijski Caritas posebno ističe i prepoznaje. Na ovaj način želimo pokazati i dokazati kako je uz puno ljubavi i malo dobre volje moguće postići izuzetno vrijedna i zavidna postignuća. U konačnici želimo potaknuti sve ljude da osobnim zalaganjem ili vlastitim prilogom pomognu našu djelatnost koja je u cijelosti usmjerena onima koji bez naše pomoći teško mogu preživjeti", navode.

Njihova kućica će biti otvorena svakim radnim danom u vremenu od 9:00 – 15:00 i od 17:00 – 20:00 sati, a nedjeljom od 7:30 - 13:00 i od 17:00 - 20:00 sati.

"U to vrijeme naši će korisnici uz pomoć volontera i djelatnika Caritasa biti na raspolaganju svim zainteresiranima koji nas žele posjetiti i kupiti nešto od naših posebnih i izuzetno vrijednih radova. Nasuprot bezličnog konzumerizma i bespotrebne blagdanske rastrošnosti nudimo vam mogućnost da vaše odricanje i žrtvu usmjerite u konkretno djelo ljubavi. Kupovinom ovih proizvoda priuštit ćete sebi ili nekoj dragoj osobi vrijedan i neobičan dar, ali istodobno pomoći i podržati Caritasove aktivnosti za osobe s invaliditetom", poručili su iz Caritasa hercegovačkih biskupija.

Kopirati
Drag cursor here to close