1. veljače

''Mi ViDiMo'' poziva mlade na duhovno-meditativnu večer u Mostaru

Duhovno-meditativna večer održat će se uoči blagdana Prikazanja Gospodinova - Svijećnice koji je ujedno i dan posvećenoga života.
Kultura / Vjera | 29. 01. 2024. u 08:13 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Biskupijski duhovni pokret mladih, ''Mi ViDiMo'' organizira duhovno-meditativnu večer za mlade, u četvrtak 1. veljače s početkom u 20 sati, u župi sv. Petra i Pavla u Mostaru.

Duhovno-meditativna večer održat će se uoči blagdana Prikazanja Gospodinova - Svijećnice koji je ujedno i dan posvećenoga života. Stoga će ova večer biti prilika mladima za priključenje molitvi za nova i postojeća svećenička i redovnička zvanja.

Molitvu i klanjanje pred Presvetim oltarskim sakramentom predvodit će đakon župe sv. Ivana Apostola i Evanđelista u Mostaru, don Mato Puljić i glazbeno animirati biskupijski zbor mladih, ''ViDeMus''.

''Žetva je velika, ali radnika malo. Molite, dakle, gospodara žetve da radnike pošalje u žetvu svoju'', Isusove su riječi iz Lukinog evanđelja na koje se oslanja i vijeće biskupijskog duhovnog pokreta koje se nada velikom odazivu mladih ovoga četvrtka.

 

Kopirati
Drag cursor here to close